شهرام دیلمقانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: نظارت و کنترل بهداشتی بر روی 5 هزار و 686 مرکز عرضه گوشت قرمز و سفید از سوی اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی انجام میشود.
وی با اشاره به مراکز کنترل شده از نظر بهداشتی در آذربایجان غربی، تصریح کرد: هشت واحد سردخانه زیر صفر درجه سانتیگراد، 17 واحد کارگاه فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی، 77 مرکز جمعآوری شیر، 26 واحد کارخانه خوراک دام و شش واحد کارخانه جوجهکشی با ظرفیت تولید سالانه 86 میلیون قطعه جوجه یک روزه از جمله مراکز زیر نظر اداره کل دامپزشکی استان هستند.
دیلمقانی به اهداف مهم برنامههای دولتها در راستای تأمین نیاز غذایی جامعه با منشأ دامی اشاره کرد و گفت: اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی در این زمینه بسیار موفق عمل کرده است.
مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی افزود: کسب رتبه نخست در ارزیابی عملکرد شاخصهای عمومی و اختصاصی جشنواره شهید رجایی استان به مدت پنج سال متوالی از جمله موفقیتهای اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی محسوب میشود.
وی اضافه کرد: اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی در ارزیابی عملکرد ادارات کل دامپزشکی سراسر کشور رتبه برتر را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/61010/س20/ث3001