اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

در دانشگاه کردستان

هجدهمین کارگاه آموزشی جنگ نرم به کار خود پایان داد

هجدهمین کارگاه آموزشی جنگ نرم که با حضور بیش از 100 نفر از اساتید دانشگاه‌های کردستان به مدت سه روز برگزار شد، امروز به کار خود پایان داد.

هجدهمین کارگاه آموزشی جنگ نرم به کار خود پایان داد

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج،هجدهمین کارگاه آموزشی جنگ نرم که با حضور بیش از 100 نفر از اساتید دانشگاه‌های کردستان به مدت سه روز برگزار شد، امروز به کار خود پایان داد.

در اختتامیه این کارگاه که در تالار فردوسی دانشگاه کردستان برگزار شد، مسئول کارگروه فرهنگی این کارگاه به جمع‌بندی اقدامات سه روزه کارگروه پرداخت و گفت: در این کارگروه شیوه‌های مقابله با تهدیدات نرم، ابزارهای مقابله، آسیب‌های فرارو در مقابله با تهدیدات، منابع قدرت و اقدامات مقابله‌ای و شیوه‌ها و شاخص‌های سنجش دامنه تاثیرات مقابله مورد بررسی قرار گرفته است.

امید استادنوروزی اقناع‌سازی و روشنگری با برپایی کرسی‌های آزاداندیشی پیرامون اوضاع کشور به صورت هدفمند، روشنگری بجا و هنرمندانه در تشریح مسائل و حوادث روز در مقابله با شایعات و جریان سازی مثبت رسانه‌ای در مقابله با تهدیدات را شیوه‌هایی دانست که برای مقابله با تهدیدات در کارگروه فرهنگی به آن رسیده‌اند.

به گفته وی، تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی، تقویت مولفه‌های همگرایی و مشترک در استان کردستان، نظارت و کنترل انجمن‌های دانشگاهی، جلوگیری از کندشدن و یا توقف حرکت علمی و سازندگی با استفاده از دانشگاهیان، به چالش کشیدن علوم غربی و مبانی آن، ورود قدرتمندانه به فضای مجازی و پیشبرد طرح‌های توسعه‌ای در مناطق محروم و مرزی برای از بین بردن ظرفیت‌های واگرایی مانند فقر، ناامنی و محرومیت را از دیگر شیوه‌های مقابله با تهدیدات نرم دشمن برشمرد.

استادنوروزی همچنین به ابزارهای مقابله با جنگ نرم اشاره و تصریح کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی مبتنی بر آموزه‌های دینی و فرهنگی، تالیف و ترجمه کتب تخصصی در حوزه فرهنگی، تشکیل اتاق‌های فکر و ایده‌پردازی توسط اساتید دانشگاه‌ها، ارتقای کمی و کیفی نشریات دانشجویی، ایجاد سایت مجازی دانشگاه‌ها در حوزه فرهنگی و تهیه و تکثیر رایگان نرم‌افزارهای قرآنی از جمله مواردی است که می‌توان آنها را در زمینه مقابله با تهدیدات نرم بکار برد.

مسئول کارگروه فرهنگی هجدهمین کارگاه آموزشی جنگ نرم، افزایش فاصله اجتماعی، ناموزونی ساختار اجتماعی، ضعف در سرانه مصرف کالاهای فرهنگی و نابرابری‌های اجتماعی و انزوای سیاسی را از آسیب‌ها فراروی مقابله با تهدیدات نرم ذکر کرد.

وی گفت: استفاده از شبکه‌ استانی و تولید و پخش برنامه‌های هدفدار، رسانه‌های نوشتاری و گروهی درون دانشگاهی، برگزاری جلسات آگاهی‌بخشی، استفاده از روحانیون اهل سنت، استفاده از ان‌جی‌اوها و برگزاری جشنواره‌های بومی محلی نیز می‌تواند به عنوان منابع قدرت مقابله‌ای ما به شمار آیند که باید به درستی از آنها بهره گرفت.

استادنوروزی تشکیل جلسات مستمر و تبادل افکار، استفاده از هنرمندان و ورزشکاران برای تنویر افکار عمومی  و توجه بیشتر به اعتبارات فرهنگی را برای مقابله با تهدیدات نرم الزامی دانست.

وی در پایان شاخص‌های سنجش تاثیرگذاری اقدامات را یادآور شد و گفت: استفاده از مراکز افکارسنجی و نهادهای مورد قبول، بررسی مباحث طرح شده وبلا‌گ‌نویسان و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ مسیر نیل به این هدف را هموار می‌کند.

انتهای پیام/79001/ح30

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول