نیما نژادمقدم امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تنکابن بیان داشت: بر اساس ارزیابیهای انجام شده از سوی مسئولان ویژه پایش سلامت عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان در مدارس و مراکز آموزشی پایه ابتدایی و متوسط چاقی و پوسیدگی دندان به ترتیب مهمترین تهدید سلامت این دانشآموزان است.
وی با تاکید بر اینکه مصرف غذاهای فست فود و فرهنگ غلط غذایی در چاقی و هم در سلامت دندان موثر است، افزود: خانوارها باید در شیوههای پختوپز و نیز تعیین ارزش غذایی سبد خانوار بیش از پیش دقت کنند و در برخی موارد در مصرف برخی از غذاها به لحاظ توجه به سلامت و آیند سلامتی خانواده تجدیدنظر کنند.
نژادمقدم تصریح کرد: با توجه به نزدیکی سال نو تحصیلی خانوادهها باید در بحث تغذیه فرزندان خود مدیریت داشته باشند و از گرایش فرزندان خود به مصرف فست فودها جلوگیری کنند.
وی افزود: بهترین شیوه تهیه اغذیههای خانگی با قرار دادن مواد غنی درشت و ریزمغذی در وعدههای غذایی دانشآموزان به روش لقمهای در بستهبندیهای مناسب است و نتیجه این فرهنگ غذایی پیشگیری از چاقی و پوسیدگی دندان و نیز رشد عقلی، هوش و فیزیکی مناسب است.پیشنهاد ما به خانوادهها برای تهیه بهترین تغذیه دانش آموز نان، پنیر و گردو است که برای رشد متناسب دانش آموزان بسیار مفید است.
این مسئول تصریح کرد: برای پیشگیری از پوسیدگی دندان علاوه بر دقت نظر اولیا بر اجرای صحیح مسواکزدن دانشآموزان چکاپ دندان پزشکی سالیانه است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنکابن افزود: با توجه به نزدیکی سال نو تحصیلی از هماکنون توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت شهرستان بازرسی ویژهای از مراکز آموزش و مدارس شامل بازدید فضاهای آموزش، بازی، سرویسهای بهداشتی و بوفههای سرو اغذیه و مدارس آغاز شده است.
وی ادامه داد: در راستای حل مشکلات موجود پیشنهاداتی نیز برای ارائه تغذیه سالم در بوفههای مدارس ارائه شده و برای نیل به اهدافی که وزارت بهداشت و درمان در این راستا دارد شورای سلامتی شهرستان و شورای بهداشت آموزش و پرورش با نظارت کارشناسان بهداشت محیط، این طرح و اجرای آنها در مراکز آموزشی مورد ارزیابی و پیگیری قرار میگیرد تا ایرادات رفع و پیشنهادات و طرحها به درستی اجرا شوند.
انتهای پیام/86020/خ30/ض1002