به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، علی اسدی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید سرزده از واحدهای صنفی با تاکید بر ضرورت تداوم بازرسیها به ویژه در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: همراه شدن فصل گرم تابستان با ماه مبارک رمضان حساسیت زیادی را برای فراهم کردن ارائه مواد غذایی سالم ایجاد کرده است که در همین راستا فعالیت بازرسین بهداشت برای حفظ سلامتی مردم دو چندان میشود.
وی با بیان اینکه بازرسی از واحدهای صنفی افزایش مییابد، افزود: به دلیل شرایط خاص این ماه با تغییر ساعات فعالیت مراکز عرضه مواد و غذا بازرسیها تا یکی دو ساعت بعد از افطار ادامه دارد.
بازرس ویژه استاندار هرمزگان ادامه داد: مردم باید توجه داشته باشند به دلیل اینکه تقلب در زولبیا و بامیه به واسطه استفاده از رنگهای غیرمجاز و روغنهای مانده زیاد است، پس باید این شیرینی را از مراکز معتبر و مجاز که پروانه وزارت بهداشت دارند، خریداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: اگر مردم مشاهده کردند مراکزی به عرضه مواد غذایی مثل حلیم یا آش برخلاف مجوز اقدام یا مواد غذایی غیربهداشتی ارائه میکنند، این موارد را از طریق سامانه 124 اعلام کنند تا هرچه سریعتر آنها را مورد بررسی قرار دهیم.
اسدی افزود: در استان هرمزگان طرح نظارت بر اصناف ویژه ماه مبارک رمضان انجام میشود و بازرسها به طور ویژه قیمت کالاها را کنترل میکنند و بر بازار نظارت کامل دارند.
وی همچنین خواستار ارائه گزارشات سازنده مردم از تخلفات واحدهای صنفی متخلف شد و اضافه کرد: مردم میتوانند از تلفن گویای 124 برای ارائه گزارشات خود استفاده کنند.
انتهای پیام/2310/ب30/ژ1001