اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

با تحقیقات 6 ساله و آزمایش بر روی 11 گونه انگور صورت گرفت

تولید انگور با طعم انبه و آناناس

محقق مرکز تحقیقات کشاورزی جنوب کرمان گفت: در این مرکز نوعی انگور با طعم انبه و آناناس تولید شده است.

تولید انگور با طعم انبه و آناناس

خسرو سعیدی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در جیرفت جنوب استان کرمان را یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور دانست و اظهار داشت: برخی از محصولات کشاورزی در این مناطق به دلیل خشکسالی و بروز آفت‌ها در معرض خطر نابودی ‌قرار دارند.

وی افزود: در این میان نقش تحقیقات و ارائه راهکارها در زمان کاشت، داشت و برداشت از اهمیت بالایی برخوردار است.

سعیدی تصریح کرد: در پی فعالیت و تحقیقات شش ساله توانسته‌ایم با آزمایش روی 11 گونه انگور و عملیات تحقیقاتی به دو نمونه انگور با شرایط بارز دست پیدا کنیم.

وی ابراز داشت: یک نمونه از این انگور قادر است طی مدت 9 ماه از سال هم گل‌دهی داشته باشد و هم غوره و میوه رسیده تولید کند.

سعیدی بیان داشت: این نوع میوه در مرحله تحقیقاتی در هر هکتار 9 تا 10 تن ثمر داده و در مرحله تاکستانی احتمال می‌رود، این رقم در صورت رعایت موارد فنی افزایش یابد.

سعیدی از تولید انگوری با طعم انبه و آناناس نیز خبر داد و گفت: این انگور مانند انگورهای معمولی بوده، اما دارای این دو طعم است.

انتهای پیام/2655/ش30/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول