اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

گرافیست و طراح کتاب کودک:

آفت تصویر سازی کتاب کودک، نادیده گرفتن کودکان است

گرافیست و طراح کتاب کودک گفت: در حوزه تصویر سازی کتاب کودک تنها نباید به دنبال سادگی در نوع فرم و شکل بود چرا که آفت تصویر سازی کتاب کودک، نادیده گرفتن کودکان است.

آفت تصویر سازی کتاب کودک، نادیده گرفتن کودکان است

ناهید جعفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان در مورد آسیب شناسی تصویرگری کتاب کودک اظهار کرد: زمانی که به بازار کتاب سر بزنید، تنها چیزی که از کتاب کودک مخاطب را جذب می‎کند، رنگ‌های فانتزی و شاد است چیزی که لزوما کافی نیست.

وی افزود: کتاب کودک در سال‎های نخست کودکی تنها به رنگ‎های فانتزی جذاب و نقاش‎‎های کودکانه خلاصه می‎شود، اما در کودکان بالای دو سال آموزش در قالب تصویر سازی مهم می‎شود.

گرافیست و طراح کتاب کودک با اشاره به اینکه، تصویر نخستین چیزی است که با کودک ارتباط برقرار کند و او را به سمت کتاب جذب می‎کند، گفت: هم اکنون در حوزه تصویر سازی و در قضاوت آثار خوب متوسط یا ضعیف در این حوزه معیارهای فرمی و شکلی لحاظ می‎شود که کارشناسی نشده و نمی‎توان قاضی مناسبی برای طبقه بندی آثار تصویر گری باشد.

جعفری با بیان اینکه نادیده گرفتن سلیقه کودکان آفت هنر تصویر سازی کتاب کودک است اذعان داشت: در حوزه تصویر سازی کتاب کودک تنها نباید به دنبال سادگی در نوع فرم و شکل بود چرا که این امر منجر می‎شود، استفاده از دانش در این حوزه  نادیده گرفته شود و سطح تفکر مخاطب نیز دست کم گرفته شود.

انتهای پیام/63019/ن20/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول