اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس خانه صنعت و معدن گلستان:

لایحه حمایت از تولید همانند «شیری بدون ‎یال و کوپال» است

رئیس خانه صنعت و معدن گلستان گفت: لایحه حمایت از تولید باید توسط نمایندگان پیگیری شود چراکه زحمات زیادی برای ارائه این طرح کشیده شد اما این لایحه به لطف دوستان قلع و قمع شده و دیگر از آن شیر با یال و کوپال، چیزی باقی نمانده است.

لایحه حمایت از تولید همانند «شیری بدون ‎یال و کوپال» است

رمضان بهرامی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار داشت: گلستان خود را به مرحله بلوغ صنعتی رسانده است و نگاه استان همچنان به تصمیم کشور دوخته شده لذا انتظار است تا نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در این راستا جدیت بیشتری از خود نشان دهند.

وی با تاکید بر اینکه باید سهمی برای فکر و اندیشه صاحبان صنایع گلستان در کمیسیون‎های صنایع دیده شود، متذکر شد: کارهای کاربردی باید قانونمند باشد، با کلمات نمی‎توان بازی کرد، اجرای قانون کسب و کار یکی از مطالبات جدی بخش صنعت است که در طول این مدت این قانون اجرا نشد و لایحه حمایت از تولید ناکام ماند.

لایحه حمایت از تولید به شیری بدون ‎یال و کوپال تبدیل شده است

رئیس خانه صنعت و معدن گلستان با بیان اینکه تولید نیازمند یک برنامه دقیق است، افزود: بخش صنعت نیاز به برنامه کارشناسی در تولید دارد مگر ادبیات حمایت از تولید توسط دولت‌مردان گذشته مطرح نشد؟ چه بسا طرح‎های خوبی عنوان شد اما مسکوت ماند.

بهرامی؛ دستوری بودن قیمت ارز را نتیجه دو دهه دانست و بیان داشت: لایحه حمایت از تولید باید توسط نمایندگان پیگیری شود چراکه زحمات زیادی برای ارائه این طرح کشیده شد اما این لایحه به لطف دوستان اکنون قلع و قمع شده و دیگر از آن شیر با یال و کوپال، چیزی باقی نمانده است.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته وارد فضایی شدیم که فنر ارز خارج شد چنانچه بی‎ثباتی نرخ تورم سالانه، نرخ ارز، قیمت مواد اولیه و بسته‎بندی به بی‎ثباتی بازار دامن زد، در 18 ماهه منتج به سال 1391 نیز حدود 72 بخشنامه ضد و نقیض صادر شد که فضای کسب و کار را دچار چالش کرد.

واحدهای تولیدی زیان انباشته‎ای متحمل شدند

رئیس خانه صنعت و معدن گلستان یادآور شد: تولید پایین‎ترین سوددهی را نسبت به سایر کسب و کارها داشت چنانچه میزان سود تولید حداکثر 10 درصد، دلار 72 درصد، مسکن 30 تا 50 درصد، سپرده‎های بانکی 17 الی 20 درصد که این ارقام نشان می‎دهد برای تولید ارزش زیادی قائل نشده و کسی هم مایل به سرمایه‎گذاری در بخش تولید نمی‎شود.

بهرامی با بیان اینکه واحدهای تولیدی زیان انباشته‎ای متحمل شدند، ادامه داد: واحدهای تولیدی بر اساس اینکه شغل‎شان تولید است برای اینکه ماندگار باشند ادامه حیات دادند و تا 40 درصد زیر ظرفیت تولید، فعالیت کردند.

رئیس خانه صنعت و معدن گلستان با بیان اینکه بنگاه‎های کوچک یکی از مشکلات اساسی استان به شمار می‎رود، اذعان کرد: تاثیر عدم حمایت از تولید بیشتر بر روی بنگاه‎های کوچک خود را نشان داد، به گونه‎ای که هزینه تولید به 2.5 برابر در این واحدها افزایش یافت.

انتهای پیام/83001/ط30/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول