احمدعلی معینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار کرد: برای برطرف کردن مشکلات بهداشتی کشتارگاههای شهرستان شوشتر بودجه ویژهای نیاز داریم ولی این اعتبار در اختیار قرار نگرفته است.
*عدم راهاندازی سردخانه زیر صفر و سردخانه بالای صفر
رئیس شبکه دامپزشکی شوشتر در بیان برخی از مشکلات بهداشتی کشتارگاهها گفت: یکی از مشکلات بهداشتی کشتارگاه این شهرستان عدم راهاندازی سردخانه زیر صفر و سردخانه بالای صفر است.
وی افزود: با توجه به فقدان سردخانه در کشتارگاه شوشتر توصیه میشود شهروندان گوشت تازه خریداری شده را قبل از مصرف حداقل مدت 24 ساعت در یخچال چهار درجه بالای صفر نگهداری کنند.
*سیستم فاضلاب و سیستم جمعآوری فضولات/ کشتار سنتی
معینی در بیان دیگر مشکلات بهداشتی کشتارگاههای شوشتر خاطر نشان کرد: سیستم فاضلاب و سیستم جمعآوری فضولات باید بهینه شود و استاندارد زیست محیطی رعایت شود که در شرایط کنونی با شرایط استاندارد فاصله داریم.
رئیس شبکه دامپزشکی شوشتر در ادامه عنوان کرد: از دیگر مشکلات در این کشتارگاه کشتار به صورت سنتی است زیرا برخی از سلاخان با نحوه کشتار صنعتی آشنا نیستند.
*نواقص دستگاههای ریلی/ کشتار دام بر روی زمین
معینی بیان کرد: به دلیل نواقص دستگاههای ریلی نصب شده در حال حاضر کشتار دام روی زمین انجام شده و از سیستم کشتار ریلی استفاده نمیشود.
وی با اشاره به این موضوع ادامه داد: باید اعتبار لازم پیشبینی شده تا این مشکلات بهداشتی کشتارگاهها برطرف شود و بهداشت عرضه گوشت به بازار ارتقا یابد.
وی افزود: خوشبختانه اصطبل نگهداری دامها قبل از کشتار در حال آماده سازی است و به محض اتمام بهرهبرداری میشود.
انتهای پیام/72006/و30/ث3001