سیمین شکری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار داشت: این میزان ماهی در 156 واحد سردآبی و 75 واحد گرمابی تولید شده است.
به گفته وی همچنین طی این مدت 25 تن ماهی خاویاری در شش واحد تولید شد.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین حفاظت از جمعیت آبزیان در منابع آبهای طبیعی و آبزیپروری را ضروری دانست و ابراز داشت: با توجه به محدودیت در تأمین آب و همچنین نیاز به اقتصادی کردن تولید ماهی و بهرهبرداری بهینه از آب موجود در استخرها افزایش تولید در واحد سطح اهمیت بسزایی دارد.
وی ادامه داد: پرورش ماهی در آبهای داخلی راهی مناسب برای تولید پروتئین مرغوب، ایجاد اشتغال و درآمد در توسعه اقتصادی محسوب میشود.
شکری بیان کرد: تنوع آب و هوایی در مناطق مختلف استان قزوین موقعیت مناسبی را برای پرورش ماهیان سردابی، گرمابی، خاویاری و سایر گونهها فراهم کرده است.
به گفته این مسئول در سال گذشته استان قزوین در بخش ماهیان زینتی با تولید 17 میلیون و 300 هزار قطعه از انواع ماهیان زینتی شامل گلدفیش، سوروم، آنجل، گوپی در 19 کارگاه پرورش ماهی توانست به مقام سوم در کشور دست یابد.
انتهای پیام/2667/ب20/ظ1004