به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حسین شمسالدینی صبح امروز در جمع اعضای اتحادیه هتلداران استان کرمان اظهار داشت: منوی غذای سنتی در دستور کار رستورانها و مراکز اقامتی و تفریحی قرار گیرد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر 79 غذای محلی در کتاب جاذبههای گردشگری استان کرمان معرفی شده است که قرار گرفتن این غذاها در لیست غذای مراکز اقامتی و رستورانها موجب ایجاد جذابیت میشود.
شمسالدینی از برگزاری 100 جشنواره صدای بهار با 254 برنامه در مناطق مختلف استان کرمان طی عید نوروز خبر داد و ابراز داشت: این جشنواره با استقبال مطلوبی مواجه شد و توانست نوروزی شاد و به یاد ماندنی را برای مردم بر جا گذارد.
وی بیان کرد: جشنواره صدای بهار با اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و هنری از جمله معرفی آداب و رسوم و موسیقی محلی همراه بود و بیش از 300 هزار نفر در استان کرمان از این برنامه استقبال کردند.
این مسئول فرهنگی با اشاره به افزایش مطلوب ورود مسافران به استان کرمان در عید نوروز گفت: میانگین اقامت مسافران نوروزی در کرمان نسبت به سالهای گذشته طولانیتر بوده و ظرفیت مراکز اقامتی کرمان تکمیل شده است.
شمسالدینی با بیان اینکه با توجه به حجم مسافران نوروزی تعداد تختها در مراکز اقامتی دائمی کرمان افزوده شده است، افزود: بازدید از جاذبههای گردشگری کرمان 40 درصد افزایش را نشان میدهد که این امر بیانگر این است که حضور مسافران در کرمان فقط برای عبور از این استان نبوده و از مراکز مختلف بازدید داشتهاند.
انتهای پیام/80019/ی20/د1000