به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، سید احمد ربیعی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بیمارستان امام(ره) ساری درباره مصرف آجیل و نحوه شناسایی تنقلات در شب عید اظهار داشت: مصرف آجیل برای تقویت عملکرد مغز، سیستم ایمنی بدن، تقویت قوای جنسی و جلوگیری از بیماریهای اعصاب بسیار مفید است.
وی خاطر نشان کرد: مصرف آجیل برای بیماران قلبی بیماران ابتلا به کمخونی بسیار مفید است.
این کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه درباره محدودیتهای مصرف آجیل در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس گفت: مصرف آجیل برای بیماران نقرس و ناراحتیهای کلیوی توصیه نمیشود و بیماران دیابتی باید مصرف آجیل را محدود کنند.
ربیعی درباره مصرف میزان مصرف آجیل در بیماران گوارشی تاکید کرد: مصرف آجیل به بیماران گوارشی توصیه نمیشود.
این مسئول درباره نوع آجیل مصرفی بیان داشت: آجیل که از بازار خریداری میشود باید کاملا خشک و ترد باشد.
کارشناس ارشد تغذیه توصیهای در مورد مصرف آجیل بیان داشت: کودکان بیش از بزرگسالان به کلسیم نیاز دارند، خانوادهها به مقدار مناسب آجیل در اختیار کودکان قرار دهند.
وی اضافه کرد: تحقیقات انجام شده نشان میدهد پسته دارای خواص پروبیوتیک است که سیستم ایمنی گوارش بدن به خصوص در کودکان را افزایش میدهد.
ربیعی میزان مصرف مورد نیاز پسته برای هر فرد را سه بار در هفته و هر بار 5 تا 10 گرم عنوان کرد و گفت: میزان نیاز بدن با مصرف 10 تا 5 گرم تامین میشود.
انتهای پیام/86604/ح20/د1000