اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان:

منشور اخلاقی در مراکز مشاوره یک ضرورت است/ آماری از مراکز مشاوره در گلستان نیست

خبرگزاری فارس: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان گفت: تاکید بر محتوای آموزشی و مشاوره با هدف تحکیم بنیان خانواده و ارائه یک منشور اخلاقی یک ضرورت جدی محسوب می‎شود.

منشور اخلاقی در مراکز مشاوره یک ضرورت است/ آماری از مراکز مشاوره در گلستان نیست

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، مهری مهدوی عصر امروز در هفتمین جلسه کارگروه بانوان و خانواده استان که با محوریت مسائل آسیب‎های اجتماعی صورت گرفت، اظهار داشت: گاهی اوقات مسائل علمی و روانشناسی به طور محض با اهداف نظام تحکیم بنیان خانواده همسو نیستند که این یک ضعف شمرده می‎شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی، موضوع خانواده از موضوعات درجه یک کشور خوانده می‎شود، نیاز است تا حوزه مشاوره نیز با همین جدیت در تحکیم بنیان خانواده گام بردارد.

دستگاه‎های اجرایی نسبت به ارائه لیست مراکز مشاوره اقدام کنند

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان در خصوص تعداد مراکز مشاوره فعال در استان خاطرنشان کرد: آمار جامعی از تعداد مراکز مشاوره در گلستان وجود ندارد، به لحاظ اینکه نظام مشاوره، بهزیستی، نیروی انتظامی و سایر دستگاه‎ها تنها آمار کارشناسانی که در حوزه خودشان مجوز می‎گیرند را دارند.

مهدوی از دستگاه‎های اجرایی خواست تا نسبت به ارائه لیست مراکز مشاوره اقدام کنند تا تعداد مراکز مشاوره در سطح استان تجمیع و به آمار دقیقی در این زمینه برسیم.

وی تحکیم بنیان خانواده را یکی از اهداف مهم خواند و ابراز داشت: تلاش می‎شود، مراکزی که متولی پایداری نظام خانواده هستند را شناسایی و در رفع آسیب‎های اجتماعی و خانواده از آن‎ها کمک بگیریم.

ادبیات مشترکی در آسیب‎های اجتماعی وجود ندارد/ هرکس به فراخور تشخیص فعالیت می‎کند

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان با تأکید بر اینکه دغدغه جدی در شکل و فرآیند مشاوره حوزه خانواده و آسیب‎ها است، افزود: ما می‎خواهیم به این نتیجه برسیم که مشکل اساسی در حوزه مشاوره کجاست؟ چرا هنوز با داشتن مراکز مشاوره مشکلات و آسیب‎های اجتماعی روز به روز بیشتر می‎شود؟ آیا اصل مشاوره ناکارآمد است یا مشاوره‎دهندگان دچار مشکل هستند و یا ارجاعات دارای مشکل است؟ آنها مشاوره را خوب نمی‎شناسند و یا مشاوره برای خانواده بهره‎ای ندارد که این کارگروه به دنبال راهکارهای کاربردی در این زمینه است.

مهدوی بیان داشت: همه دستگاه‎ها به نوعی در زمینه آسیب‎های اجتماعی فعالیت می‎کنند و با وجودی که اهداف مشترک است، اما ادبیات مشترکی در این زمینه وجود ندارد و متأسفانه هرکس به فراخور تشخیص خویش فعالیت می‌کند.

وی در پایان یادآور شد: خوشبختانه قوانین موجود خوب است، فقط باید در تسریع اجرای قوانین کاربردی تلاش شود تا ببینیم در مرحله اجرا چه اتفاقاتی خواهد افتاد که امیدواریم با بررسی اجمالی و نظارت راهبردی به جمع‎بندی مناسبی در این زمینه برسیم.

انتهای پیام/2307/ذ30/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول