به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان سمنان، حمیدرضا حسینی گفت: با هماهنگی شهرداری و مدیریت کشتارگاه صنعتی دام در گرمسار، قصابان مستقر در روستاهای تابعه بخش مرکزی باید کشتار خود را در محل این کشتارگاه صنعتی انجام دهند.
وی هدف از این اقدام را ساماندهی بهداشتی عرضه گوشت قرمز در روستاها و پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله آلودگیهای انگلی و بیماری کشنده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و ... عنوان کرد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمسار خاطرنشان کرد: مقرر شد تا شش واحد قصابی روستایی، همه کشتارهای خود را در محل کشتارگاه صنعتی دام به جز گرمسار انجام دهند و پس از بازرسی گوشت لاشه به مهر دامپزشکی ممهور شود.
انتهای پیام/2249/ذ