محمدعلی سیفی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جیرفت اظهار داشت: پس از 40 روز دوره کشت خیار گلخانهای و تونلی در این شهرستان، اکنون کار برداشت این محصول آغاز شده و در حال عرضه به بازار مصرف است.
وی افزود: آب و هوای مساعد و شرایط اقلیمی شهرستان جیرفت را به گلخانه طبیعی این محصول تبدیل و موجب شده است تا در دومین ماه از فصل پاییز برداشت محصول گلخانهای در این شهرستان صورت گیرد.
سیفی بیان کرد: منطقه جیرفت از جمله مناطق مستعد تولید خیار در کشور به شمار میرود که خیار گلخانهای با سطح زیر کشت بیش از 600 هکتار و خیار تونلی با سطح بیش از 3 هزار هکتار رتبه اول منطقه و استان را به خود اختصاص داده است
وی متوسط برداشت خیار در هر هکتار از گلخانههای این شهرستان را 170 تن و خیار تونلی را بیش از 40 تن اعلام کرد و افزود: با توجه به افزایش 10 درصد کشت محصولات گلخانهای در سال جاری و نیز رویکرد کشاورزان به کشت تونلی این محصول پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت بیش از 250 هزار تن محصول خیار برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
وی اظهار داشت: اکنون بیش از 15 هزار نفر در کار تولید خیار گلخانهای و تونلی در سطح این شهرستان به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال دارند و کار برداشت خیار گلخانهای در جیرفت تا خرداد ماه سال آینده ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی جیرفت گفت: برای نخستینبار کار کشت خیار گلخانهای در این شهرستان در سال 76 درسطح دو هکتار به صورت آزمایشی صورت گرفت که با استقبال مردم از این محصول شاهد افزایش سطح زیر کشت خیار گلخانهای در جیرفت هستیم.
انتهای پیام/80007/غ/ژ1001