به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، فرهاد تیموری بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سیاست کلی برنامه پنجم توسعه در امور اقتصادی در مرحله نخست به رشد مناسب اقتصادی با تأکید بر تحقق رشد مستمر و پرشتاب اقتصادی به میزان هشت درصد نرخ رشد سالانه، تولید ناخالص با ارتقای سهم بهرهوری در رشد اقتصادی به یک سوم در پایان برنامه و تقویت و توسعه نظام استاندارد ملی پرداخته است.
وی افزود: توسعه نظام استاندارد ملی در راستای استانداردسازی در زمینههای مختلف انجام میشود و تنها رسیدگی به بخش صنعت ملاک توسعه استانداردسازی محسوب نیست و نقش استاندارد و ارتقای کیفیت در بهرهوری از سرمایهگذاریهای موجود در استان از اهمیت بسزایی برخوردار است.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان همدان خاطرنشان کرد: از مجموع یکهزار و 574 واحد صنعتی فعال در استان با سرمایهگذاری 16 هزار و 225 میلیارد ریال، 31 هزار و 264 نفر مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: با کاهش قیمتتمام شده از طریق کاهش مصرف مواد اولیه و انرژی، ظرفیت تولید و ارتقای کیفیت محصولات و افزایش رضایت مصرفکننده میتوان افزایش اشتغال در واحدهای موجود را تا سقف 90 هزار نفر شاهد باشیم.
تیموری بیان کرد: با استفاده از دانش فنی روز، نیروهای متخصص و تغییرات اساسی در مدیریت، واحدهای صنعتی مشتریمداری را سرلوحه کارشان قرار دهند تا شاهد موفقیتهای چشمگیری در این راستا باشیم.
وی تصریح کرد: اگر یکهزار و 574 واحد صنعتی فعال در استان دارای یک مدیر کنترل کیفیت باشد زمینه اشتغال پایدار برای یکهزار و 269 فارغالتحصیل دانشگاهی متناسب با رشته تحصیلی فراهم میشود و اگر به دنبال استانداردسازی هستیم باید کیفیت محصولات استان را افزایش دهیم.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان همدان با اشاره به استانداردسازی آرد گندم پس از هدفمندی یارانهها در راستای افزایش کیفیت نان اظهار کرد: استاندارد جدیدی برای انواع آردهای مورد استفاده در پخت انواع نان تعیین شده که انتظار میرود نانواییها آرد متناسب با نوع پخت نان مورد نظر را تهیه کرده و کارخانههای آرد نیز آردها را به صورت تفکیک شده تولید کنند.
وی تأکید کرد: سفید بودن نان نشانه کیفیت نیست و آرد تیره و دارای سبوس ارزش بالایی دارد و تا زمانی که این امر جزو مطالبات مردم محسوب نشود نظارت و پیگیری در این امر اثرات چشمگیری را به دنبال ندارد.
تیموری در پایان گفت: امید است زمانی برسد که در در واحدهای تولیدی به جای آرد خمیر قوام آمده بهداشتی تهیه و به نانواییها ارسال شود تا نانی باکیفیت در اختیار مردم قرار گیرد.
انتهای پیام/آ20