رضا شاهرخآبادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کوهبنان ضمن تبریک فرا رسیدن عید قربان اظهار داشت: مردم قبل از مصرف، گوشتهای قربانی را حتماً 24 ساعت در یخچال و در دمای مناسب نگهداری و سپس نسبت به مصرف آن اقدام کنند.
وی با بیان اینکه نگهداری گوشت در یخچال سبب از بین رفتن بیماریهایی همچون تب کریمهکنگو میشود، افزود: برای حفظ سلامتی خود و اطرافیان از تماس با خون و ترشحات دام به صورت مستقیم خودداری و موقع کشتار دام از چکمه و در هنگام تماس با گوشت حتماً از دستکش استفاده کنند.
شاهرخآبادی تصریح کرد: مردم در صورت برخورد با دام بیمار یا دامی که علائم بیماری را دارد، به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع و در این راستا با تمام وجود از کشتار دام بیمار خودداری کنند.
سرپرست دامپزشکی کوهبنان گفت: برای جلوگیری از انتشار بیماریها و نظارت هر چه بیشتر بر سلامت دام حتماً دامهای خود را ضمن هماهنگی با شهرداری و دامپزشکی در کشتارگاه ذبح کنند.
وی خاطرنشان کرد: دو تیم بهداشتی در سطح شهر و یک تیم بهداشتی در کشتارگاه برای نظارت بر بهداشت و سلامت دام و گوشت کشتار شده مستقر شدهاند.
انتهای پیام/ب30/ژ1001