همت علی انصاری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سمیرم اظهار کرد: در سال گذشته در حدود 5 هزار و 500 تن ماهی با گونههای مختلف در استان اصفهان تولید شد که از این حجم تولید 3 هزار و 500 تن آن ماهی سردآبی است.
وی با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد ماهی سردآبی استان اصفهان در سمیرم تولید شده است، ادامه داد: با توجه به شرایط آب و هوایی شهرستان سمیرم در حدود یک هزار و 725 تن ماهی سردآبی استان در این شهرستان تولید شده است.
مدیر جهادکشاورزی سمیرم همچنین از فعالیت 22 مزرعه پرورش ماهی در این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: در بخش ماهیهای سردآبی 60 نفر به صورت مستقیم و 50 نفر غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.
وی به برگزاری همایشهای مختلف با حضور مدیر شیلات استان و تولیدکنندگان شهرستان اشاره کرد و گفت: نیاز است نهادهای مختلف برای فرهنگ مصرف ماهی در جامعه تلاش بیشتری کنند.
انصاری اضافه کرد: با توجه به حجم تولید ماهی در این شهرستان، تشکیل شرکت تعاونی آبزی پروری در سمیرم ضروری است و بهرهوران باید در این راستا اقدام کنند.
انتهای پیام/ح30/ض1002