اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خبر داد

افزایش تولد جنین‌های فریز شده در آینده

خبرگزاری فارس: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: طبق پژوهش‌های انجام گرفته در سطح دنیا مشخص شده که فریزکردن جنین نتایج بهتری را در باروری افراد نازا دارد، از این رو شانس استفاده بیشتر از این روش در آینده وجود دارد.

افزایش تولد جنین‌های فریز شده در آینده

غلامرضا دشتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: به دلیل عوارض دارویی کمتری که فریزکردن جنین و تولد نوزاد از این روش بر افراد نازا دارد، احتمال دارد که این روش بیشتر از سوی خانواده‌ها برای فرزنددار شدن انتخاب شود.

وی افزود: روش فریزکردن جنین از سال 1984 در دنیا آغاز شد و در ایران نخستین بار استارت آن در مرکز باروری و ناباروری یزد کلید خورد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پاسخ به این پرسش که با چه اطمینانی به تولد جنین‌های فریز شده اقدام می‌کنید در حالی که نمی‌توانید با اطمینان بگویید که رشد جسمی یا روحی آنها 10 یا 20 سال آینده با فرزندان حاصل از زایمان طبیعی یکی است، ادامه داد: با توجه به اینکه هنوز عوارض جانبی از تولد جنین‌های فریز شده در سطح دنیا گزارش نشده و هیچ تحقیق علمی در  این عرصه صورت نگرفته است.

روند نازایی در ایران پرسرعت شده است

وی با بیان اینکه بهترین زمان باروری برای زنان 25 و برای مردان تا 30 سالگی است، تصریح کرد: در صورتی که باروری پس از این سنین انجام بگیرد، بدن ضعیف‌تر شده و تولد نوزادان با اختلالات ژنتیکی بیشتر می‌شود.

دشتی از افزایش مشکلات نازایی در کشور خبر داد و تاکید کرد: نازایی عوامل مختلفی دارد که عوامل روحی و روانی و مشکلات شغلی دلیل نازایی 40 درصد مردان است.

وی با اشاره به اینکه دلایل 15 درصد از نازایی زنان مربوط به دستگاه تناسلی، 10 درصد مربوط به رحم و 30 درصد مربوط به لوله رحم است، اظهار کرد: اختلالات تخمکی از دیگر دلایل ایجاد ناباروری در زنان است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه هیچ‌گاه بی‌فرزندی را توصیه نمی‌کنم زیرا تاثیرات روانی و اجتماعی که به خانواده‌ها وارد می‌سازد بیشتر از عوارض بارداری‌های مصنوعی است، گفت: طلاق بزرگ‌ترین تاثیر اجتماعی بی‌فرزندی است که بر زوجین تحمیل می‌شود، به همین دلیل استفاده از روش‌های مصنوعی برای باروری اگرچه با عوارضی همراه است را به خانواده‌ها توصیه می‌کنم.

انتهای پیام/ل20/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول