محمد زنگی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بم اظهار داشت: سردی هوا بیش از اینکه کیفیت محصول را افزایش دهد، موجب ترشیدگی محصول نیز میشود.
وی از کشاورزان خواست تا تعداد دفعات برداشت را کاهش دهند و ابراز داشت: کشاورزان حجم آبیاری غرقابی و تعداد دفعات آبیاری را نیز کاهش دهند.
زنگی همچنین از کشاورزان و نخلداران شرق استان کرمان خواست تا با استفاده از کودهای ازتهدار در کاهش ترشیدگی و تسریع در رسیدن کامل محصول مؤثر باشند.
به گزارش فارس، سالانه از 20 هزار هکتار سطح نخلستانهای مناطق شرقی استان کرمان حدود 180 هزار تن محصول برداشت میشود.
انتهای پیام/ع30/ژ1001