به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، مهندس حسن کاکویی بعد از ظهر امروز در کارگاه دو روزه کنترل کیفیت آماری که در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد، اظهار کرد: دیدگاه و رویکرد مدیران عامل به مقوله کیفیت به هشت دسته طبقهبندی میشود.
وی اضافه کرد: به جرأت میتوان گفت که بیش از 80 تا 90 درصد شرکتهای موفق در تمام زمینهها از جمله مواد غذایی رویکرد مدیران آنها به مقوله کیفیت جزو گروههای هفتم تا هشتم است.
وی تصریح کرد: مطلب مذکور به این معنی است که مدیران عامل شرکتهای موفق ضمن حمایت کامل از کیفیت در ارتقای کیفیت محصولات تولیدی شرکتهای خود نیز مشارکت دارند.
وی به تاثیرات آشنایی مسئولان فنی کارخانجات با ابزارهای کنترل کیفیت آماری اشاره کرد و افزود: آشنایی و کسب اطلاعات مسئولان فنی از ابزارهای کنترل کیفیت آماری موجب پیشگیری و کاهش ضایعات تولید، افزایش بهرهوری و کاهش خطاهای انسانی میشود.
این کارشناس ارشد سازمان غذا و دارو ادامه داد: بدون شک مسئولان فنی که به توانمندی خود اطمینان دارند و همواره به دنبال بهروز کردن اطلاعات علمی خود هستند، جایگاه و موقعیت مناسبتری را هم به دست میآورند.
کاکویی یکی از اشکالات اساسی تولیدکنندگان محصولات غذایی در کشور را عدم توجه به نیازهای مشتریان خواند و عنوان کرد: متاسفانه تولیدکنندگان کشور در تولید محصولات بیشتر به علاقه و نظر خود توجه میکنند.
به گفته وی، بدون شک تولیدکنندهای در بازار موفقتر خواهد بود که علاوه بر نیازهای تسریعی به نیازهای تلویحی مشتریان نیز توجه داشته باشند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز با بیان اینکه این کارگاه به منظور ارتقای سطح نگرش و دانش و مهارت کارشناسان در زمینه کنترل کیفیت مواد غذایی برگزار شده است، اظهار کرد: برای شرکتکنندگان در این کارگاه امتیاز آموزشی لحاظ خواهد شد.
محمد تمیمی تصریح کرد: این کارگاه ویژه کارشناسان مسئولین فنی کارخانجات فنی سطح استان، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای تابعه است.
وی خاطرنشان کرد: موضوعاتی از قبیل فاکتورهای موثر بر کیفیت، نظریه و مبانی کیفیت، مشکلات مربوط به کیفیت، دامنه کنترل کیفیت مواد غذایی و ابزارهای کنترل کیفیت آماری در این کارگاه آموزش داده میشود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: روز دوم این کارگاه هم به موضوعاتی هم چون اصول PRPS، اصول و روشهای نمونهبرداری، مباحث آماری، تعیین حجم نمونه و نمونهبرداری گروههای مختلف مواد غذایی اختصاص دارد.
انتهای پیام/ی20/ف4004