علی دولو امروز در گفتوگو با خبرگزاری فارس در همدان اظهار کرد: ما توانستهایم قیمت تولید و عرضه ماهی قزلآلا را در استان کنترل کرده و از نوسانات قیمت آن جلوگیری کنیم.
وی در پاسخ به سئوالی مبتنی بر این که آیا نوسانات قیمت مرغ بر ماهی قزلآلا تأثیرگذار است یا خیر، بیان کرد: با بررسی نوسانات قیمت مرغ در بازار شاهد تورم 100 درصدی قیمت این محصول هستیم اما این در حالی است که قیمت ماهی قزلآلا همواره در هشت شهرستان استان قیمتگیری و کنترل میشود.
مدیر شیلات استان همدان بیان کرد: به دلیل فرهنگ عامه مردم مبتنی بر عدم مصرف ماهی در فصل تابستان و افزایش استقبال از این محصول در زمستان و شب سال نو، تقاضا کاهش یافته و سبب پایین آمدن قیمت این محصول میشود.
وی ادامه داد: در زمینه صادرات ماهیان سردآبی که شامل ماهیان قزلآلای رنگینکمان است، استان از وضعیت مطلوبی برخوردار است و میتوانیم در این راستا به موفقیتهای بیشتری دست یابیم.
دولو خاطرنشان کرد: در استان پرورش دو نوع ماهی سردآبی و گرمآبی انجام میشود که ماهیان سردآبی شامل قزلآلای رنگینکمان و ماهیان گرمآبی شامل چهارگونه کپور معمولی، کپور نقرهای(فیتوفاگ)، کپور علفخوار(آمور) و کپور سرگنده هستند.
وی تصریح کرد: ماهیان گرمآبی در آبهای شیرین و در دمای 25 تا 29 درجه بهترین تغذیه و رشد را دارند و از 15 درجه کمتر و از 35 درجه بالاتر تغذیه قطع میشود.
مدیر شیلات همدان در پایان گفت: تولیدات ماهیان کپور کمتر از ماهیان قزلآلا است چرا که کارشناسان متخصص در زمینه پرورش این نوع آبزیان کم است و این نوع ماهی هنوز نتوانسته جایگاه خود را در بازار و تولیدات آبزیان کسب کند.
انتهای پیام/صا20/چ3000