جواد اسماعیلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در فردوس اظهار کرد: طرح تشدید نظارت بهداشتی از 31 تیرماه آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
وی گفت: با فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در این ایام، اکیپهای ثابت و سیار بر اماکن مختلف سطح شهرستان نظارت میکنند.
رئیس دامپزشکی فردوس هدف از اجرای طرح تشدید بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان را حفظ سلامت مصرفکنندگان عنوان کرد و افزود: شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس در ایام ماه مبارک رمضان طی دو نوبت کاری و همچنین در ایام تعطیل از مراکز تولید، توزیع، عرضه و مصرف فرآوردههای خام دامی بازدید میکند.
اسماعیلی تصریح کرد: در این طرح از مراکز مختلف سطح شهرستان شامل کشتارگاهها، خودروهای حمل، قصابیها، مراکز عرضه مرغ و ماهی، تخممرغ فروشیها، رستورانها، کبابیها، آشپزخانهها و کافههای بین راهی بازدید میشود.
وی با اشاره به وجود بیماریهای مشترک که ریشه در مصرف فرآوردههای خام دامی آلوده و غیربهداشتی دارد، تصریح کرد: مردم باید برای حفظ سلامت خود فرآوردههای خام دامی را از مراکز عرضه مجاز و مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند تا با مشکل بهداشتی مواجه نشوند.
رئیس شبکه دامپزشکی فردوس از تمامی شهروندان خواست تا هرگونه موارد تخلف بهداشتی در ارتباط با تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای دامی را به شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس اطلاع دهند.
انتهای پیام/ز20/پ3003