اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل بهزیستی قم:

دستگاه‌ها در مقابله با تکدی‌گری از مسئولیت شانه خالی نکنند

خبرگزاری فارس: مدیرکل بهزیستی قم گفت: دستگاه‌های مسئول در امر مبارزه با تکدی‌گری باید به وظیفه خود عمل کرده و از انجام مسئولیت شانه خالی نکنند.

دستگاه‌ها در مقابله با تکدی‌گری از مسئولیت شانه خالی نکنند

ابراهیم حاجی‌مظفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم به وجود بیش از انتظار متکدیان در این استان اشاره و بیان کرد: به دلیل اینکه قم شهری زیارتی است و زائران بسیاری به شوق زیارت کریمه اهل‌بیت (س) به این شهر می‌آیند، قم محل کسب درآمد مناسبی برای متکدیان محسوب می‌شود.

وی با تبیین وظایف اداره کل بهزیستی در مقابل متکدیان تصریح کرد: نباید همه انتظارات برای جمع‌آوری متکدیان به اداره بهزیستی ختم شود چرا که نهادهای دیگری مانند شهرداری و نیروی انتظامی نیز در مبارزه با رشد این مقوله باید دخالت کنند.

مدیرکل بهزیستی قم ادامه داد: همه مسئولانی که در این امور وظایفی دارند باید به وظایف خود عمل کنند و نباید به دلیل اینکه نهادی مانند بهزیستی هست از بار مسئولیت شانه خالی کنند.

وی تکدی‌گری را فعالیتی خلاف قانون دانست و بیان کرد: تکدی‌گری در قانون کشور ما جرم شمرده شده که در این راستا نیروی انتظامی وظیفه دارد تا برخورد اجرایی را به طور کامل و طولانی مدت انجام دهد.

حاجی‌مظفری به حضور نیازمندان واقعی در میان متکدیان اشاره کرد و گفت: این افراد بدون هیچ حمایت و سرپناهی، به ناچار وارد این وادی شده‌اند که باید با همکاری نیروی انتظامی و سازمان بهزیستی ساماندهی شوند.

وی در عین حال تاکید کرد: جمع‌آوری و خارج کردن این افراد از استان قم نه تنها دردی را درمان نمی‌کند بلکه درمان‌های قبلی را نیز بی‌اثر خواهد کرد.

مدیرکل بهزیستی استان قم گفت: شهرداری باید به صورت جدی به پاکسازی معابر و میادین شهری از افراد متکدی بپردازد.

وی با تاکید بر اینکه مسافران و زائران به دلیل برخورد موقتی با متکدیان چندان به مشکلی بر نمی‌خورند اظهار کرد: تنها ساکنین شهر قم هستند که همواره از بروز این مشکل آسیب جدی می‌بینند.

حاجی‌مظفری از نهادهایی که در امر مبارزه با متکدیان نقشی دارند خواست تا جدای از مناسبت‌ها و روزهای خاص درباره این معضل در جامعه کنونی تصمیمات جدی بگیرند.

مدیرکل بهزیستی استان قم برخی از دلایل سرازیر شدن متکدیان در استان قم را واقع شدن این استان در چهار راه مواصلاتی 17 استان کشور دانست و گفت: برخی از متکدیان در دیگر استان‌ها جمع‌آوری شده و نزدیک قم رها می‌شوند.

به گفته وی برخی از متکدیان خطرناک هستند که به صورت حرفه‌ای و گروهی تکدی‌گری می‌کنند و توانسته‌اند درآمد مناسبی را از این راه برای خود تأمین کنند.

حاجی‌مظفری تاکید کرد: همشهریان باید آگاهی داشته باشند که کمک به برخی از متکدیان موجب بر هم زدن آرامش و امنیت شهر می‌شود.

وی افزود: بسیاری از همشهریان بدون در نظر گرفتن مشکلات بلند مدت ناشی از کمک به تکدی‌گران، از روی احساس به این افراد کمک می‌کنند که از عواقب ناشی از این اقدام غافل هستند.

مدیرکل بهزیستی استان قم یادآور شد: دستگاه‌ها باید شهروندان را از این مسئله و عواقب آن آگاه کنند تا کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود را به صورت مستقیم به متکدیان نپردازند.

وی از همشهریان خواست تا کمک‌های خود را به دستگاه‌های حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی بدهند تا به دست شخصی برسد که نیازمند واقعی است.

انتهای پیام/و10/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول