ناصر انصاری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قیروکارزین اظهار داشت: همواره مراحل کاشت، داشت و برداشت برنج به صورت سنتی در شهرستان حاصلخیز قیروکارزین انجام میشود.
وی عمده مناطق کشت برنج در قیروکارزین را مناطق سرچشمه، فدم، منال، دهبه، امام شهر، شلدان و ریکان عنوان کرد و گفت: شالیکاری در قیروکارزین از ابتدای تیرماه جاری آغاز شده و تا اواسط مردادماه ادامه دارد که عمدهترین نوع کشت شامل رقم محلی چمپای است و آب مورد نیاز این شالیزارها با استفاده از آب رودخانه و پمپاژهای کشاورزی تامین میشوند.
انصاری با بیان اینکه امسال نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش سطح زیر کشت برنج را شاهد هستیم، اضافه کرد: در سال جاری 300 هکتار از اراضی قیروکارزین به کشت برنج اختصاص یافته و میانگین تولید برنج در قیروکارزین 4.1 تن در هکتار است.
رئیس جهاد کشاورزی قیروکارزین ادامه داد: در قیروکارزین 85 درصد برنج تولیدی به لحاظ داشتن برخی ویژگیها از جمله عطر، طعم و کیفیت به مصرف داخلی شهرستان میرسد و مازاد آن به خارج از شهرستان صادر میشود.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: انتخاب تاریخ مناسب کشت، سن نشا، رعایت فاصله ردیفهای کشت، کنترل علفهای هرز، استفاده بهینه از کودهای شیمیایی و توجه کشاورزان به توصیههای کارشناسان کشاورزی مهمترین عامل افزایش تولید برنج در واحد هکتار است.
انتهای پیام/ز30/ض1002