زهره ایزی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار داشت: آب معدنی باید در ظروف تمیز و غیرقابل نفوذ بستهبندی شود.
وی افزود: ظروف شیشهای مورد استفاده در بستهبندی آبهای معدنی باید با استانداردهای ملی مطابقت داشته باشد.
به گفته ایزی، ظروف یکبار مصرف برای بستهبندی آبهای معدنی نیز باید از ظروف مجاز برای مواد غذایی بوده و در این چارچوب ارائه شود.
وی ظرفیت مجاز برای آب معدنی را حداکثر پنج لیتر عنوان کرد و افزود: حجم محتوا باید حداقل 95 درصد حجم ظرف باشد.
مدیر روابط عمومی ادارهکل استاندارد خراسانشمالی با اشاره به ضرورت برچسبگذاری در آب معدنی گفت: نام و نوع فرآوردههای آب معدنی باید در لیبل ذکر شود.
وی تصریح کرد: نام و محل جغرافیای سرچشمه آب معدنی باید به وضوح اعلام و نام و نشانی کامل تولیدکننده الصاق شود.
ایزی قید ترکیبات شیمیایی، حجم، شماره پروانه ساخت، زمان ماندگاری، شرایط نگهداری، ذکر خواص را از دیگر ضرورتهایی برشمرد که از سوی تولیدکنندگان آب معدنی باید مورد توجه قرار بگیرد.
انتهای پیام/ب30/ض1002