حسین نگهدار امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرستان ساری اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 396 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در استان تولید و توزیع شد.
وی افزود: استان مازندران با داشتن تمام حلقههای صنعت پرورش طیور اعم از لاین، پنج واحد مرغ اجداد، 175 واحد مرغ مادر، 2 هزار و 84 واحد مرغ گوشتی، 35 واحد مرغ تخمگذار37 واحد کارخانههای جوجهکشی، 44 کارخانه تولید دان و 17 کشتارگاه طیور صنعتی یکی از استانهای مهم در این عرصه است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید 365 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در استان مازندران بیان داشت: از این تعداد 286 میلیون قطعه مربوط به واحدهای مرغ مادر استان با میانگین 81 درصد و با ارزش ریالی 2 هزار و 290 میلیارد ریال است که با این تعداد تولید جوجه، مازندران در سال گذشته 31 درصد از کل تولید جوجه یک روزه کشور را به خود اختصاص داده است.
وی تصریح کرد: در این راستا در سال قبل 106 میلیون قطعه جوجه یکروزه در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان با مقدار 185 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ به ارزش ریالی 6 هزار میلیارد ریال تولید و به بازار عرضه شد.
این مسئول ادامه داد: تولید مرغ در استان علاوه بر تامین نیاز مصرف شهروندان استان، 118 هزار تن معادل 64 درصد کل تولید به سایر استانهای کشور به ویژه تهران ارسال شد.
نگهدار با اشاره به اینکه استان مازندران در حال حاضر رتبه اول تولید جوجه یک روزه و گوشت مرغ را از نظر کمی و کیفی در کشور در اختیار دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب، وجود متخصصان و کارشناسان ذیربط و تولیدکنندگان با انگیزه بالا در صورت افزایش برنامههای حمایتی از تولیدکنندگان و توسعه صادرات پایدار، امکان تولید بیش از 200 هزار تن گوشت مرغ در سال جاری در این استان وجود دارد.
انتهای پیام/ن20/چ3000