محمدجواد ایزدیان صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سبزوار اظهار داشت: 705 هزار قطعه بچه ماهی قزلآلا در 23 مزرعه پرورشی شهرستان رهاسازی شده بود، اکنون با میانگین تولید 13 تن در هر مزرعه، این میزان ماهی برداشت شده که نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش تولید نشان میدهد.
وی با اشاره به وجود هزار منبع آبی در این شهرستان افزود: در صورت فعال شدن حداقل 20 درصد این منابع به منظور پرورش ماهی، این شهرستان ظرفیت تولید گوشت ماهی را معادل کل تولید فعلی استان خراسانرضوی که در حدود 4 هزار و 100 تن است، را داراست.
وی میانگین مصرف سرانه گوشت ماهی در شهرستان را معادل 4.7 کیلوگرم اعلام کرد و افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی در شهرستان سبزوار از جمله برنامههای در دستور کار است.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار ادامه داد: بر این اساس و با اقداماتی که در این ارتباط صورت گرفت این رقم سال گذشته 4.4 کیلوگرم بوده است که در حال حاضر به 4.7 افزایش یافته است.
ایزدیان افزود: سبزوار با تولید 16.8 درصد تولید ماهی استان خراسانرضوی، رتبه چهارم تولید ماهی در استان را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/س20/ط4000