به گزارش خبرگزاری فارس از دشتی کارشناس بهداشت و تغذیه اداره آموزش و پرورش دشتی ظهر امروز در این مراسم گفت: هدف از این همایش آشنایی دانشآموزان با مسائل بهداشتی و برپایی نمایشگاه غذاهای بومی محلی آشنایی این عزیزان با غذاهای محلی است.
زینب غلامپور ادامه داد: در این نمایشگاه دانشآموزان مقاطع ابتدایی با طرز تهیه پخت غذاها آشنا شدند.
غلامپور یادآور شد: بعضی از غذاهای بومی محلی که در درمان بسیاری از امراض مؤثر هستند را باید به نسلهای آینده یاد دهیم تا دچار فراموشی نشود.
وی افزود: در این نمایشگاه اکثرا" از غذاهایی استفاده شده است که در شهرستان و روستاهای شهرستان دشتی و حتی استان رایج است.
غلامپور خاطر نشان کرد: در پخت این غذاهای بومی محلی شهرستان از تجربیات بزرگان استفاده شده است و ما باید این تجربیات را به آیندگان منتقل کنیم.
شایان ذکر است این نمایشگاه مورد استقبال پرشور مردم شهر خورموج قرار گرفت.
انتهای پیام/صا30/د1000