منیره باخدا صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نوش آباد، قابلیتهای هنری و سنتی فراوانی دارد و اجرای این جشنوارهها موجب شناخته شدن این قابلیتها و استفاده بهینه از اوقات فراغت دانشآموزان و بانوان میشود.
وی، اجرای این قبیل برنامهها را موجب افزایش روحیه نشاط و شادابی در بانوان عنوان کرد و افزود: توسعه بازار کارآفرینی در چنین برنامهها برای معرفی مشاغل خانگی مؤثر و مفید است.
به گفته وی، در اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی نوشآباد، بیش از 50 شرکت کننده، 50 نمونه غذای سنتی را ارائه کردند که در سه بخش آشپزی، دسر غذا و تزئین سفره داوری صورت گرفت.
مدیر کانون شهید ربانیزاده نوشآباد خاطرنشان کرد: در بخش آشپزی، زینب زواری با غذای کوفته نخودچی، مرضیه دربریگی با غذای شامی و فاطمه موحدیان با غذای کتلت به عناوین اول تا سوم دست یافتند.
باخدا، برندگان بخشهای دسر و تزئین سفره را به ترتیب، زهرا پهلوانیان و المیرا خوشیاری اعلام کرد و متذکر شد: برندگان در مسابقه آشپزی کانونهای فرهنگی و تربیتی شهرستان آران و بیدگل شرکت میکنند.
وی همچنین هدف از اجرای این جشنواره را احیای سنتهای قدیمی در زندگی امروزه و معرفی هنر زن ایرانی به عنوان یک جاذبه گردشگری قلمداد کرد.
انتهای پیام/س20/ژ1001