به گزارش خبرگزاری فارس از دامغان، عصر امروز به مناسبت هفته بسیج، جشنواره طبخ غذاهای سنتی در پایگاه مقاومت ساجده شهرستان دامغان برگزار شد.
فرمانده پایگاه ساجده دامغان خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این برنامه، معرفی ظرفیتها، توانمندیها و کارکردهای بسیج در عرصههای مختلف دفاعی، امنیتی، فرهنگی، اجتماعی، هنری و سازندگی است.
فاطمه احدی یکی دیگر از دلایل برگزاری جشنواره غذاهای سنتی را ایجاد آمادگی و حضور هوشمندانه برای مقابله با تهدیدات فضاسازی تبلیغاتی و ایجاد شور و شعف عنوان کرد.
وی افزود: در این جشنواره بیش از 10 نفر از خواهران بسیجی شرکت داشتند که غذاهای دلمه، ماش پلو، سمنو، تفتان، حلوا، سیرابی، خورشت آلو اسفناج، کشک بادمجان و آش ترش در این جشنواره به نمایش گذاشته شد.
فرمانده پایگاه ساجده دامغان ادامه داد: دو کارشناس فنی و حرفهای به آنها امتیاز داده و در نهایت به دو نفر برتر هدایایی تقدیم شد.
انتهای پیام/ص30
اخبار مرتبط
-
استفاده از بستههای غذای گرم در مواقع اضطراری
-
کشف یک تن مواد غذایی غیرمجاز در آستارا
-
جشنواره غذای کودک در بجنورد برگزار شد
-
ساختمان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد افتتاح شد
-
پلمپ موقت 3 واحد متخلف مواد غذایی در نیشابور
-
انتقاد فرماندار کنگان از بالا رفتن قیمت مواد غذایی در کنگان
-
نمایشگاه عرضه مستقیم مواد غذایی در خرمآباد برپا شد
-
بهرهمندی بیش هزار کودک چهارمحال و بختیاری از غذای گرم
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.