مهدی بماندشتی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در فهرج اظهار داشت: برای جلوگیری از بروز بیماریهای قابل انتقال که بیشتر از طریق پوست به انسان منتقل میشود، مردم ماهیهای قرمز را از مراکز معتبر و مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند.
وی با بیان اینکه افراد از خرید ماهی با ظاهر غیرعادی جلوگیری کنند، افزود: از خرید ماهیهایی که پولکهای آنها ریخته و بالههای آنها ساییده شده است و یا لکههای سفید یا قرمز روی بدن یا شنای نامتعادل دارند، خودداری کنید.
وی با اشاره به لزوم شستشوی دستها با آب و صابون بعد از تماس با ماهی قرمز گفت: برای ضدعفونی آکواریوم و محل نگهداری ماهیان میتوان از محلولهای نمک طعام به صورت 30 گرم در لیتر به مدت 10 دقیقه و یا سایر ضدعفونی کنندهها استفاده کرد.
بماندشتی اظهار داشت: برای نگهداری صحیح از ماهی و حفظ سلامت آن بهتر است از غذاهای کم پروتیین و سرشار از کربوهیدرات استفاده کرد.
وی گفت: شهرستان فهرج دارای 10 مرکز عرضه فرآوردههای دامی است که تحت نظارت بازرسان دامپزشکی قرار میگیرند.
بمانیدشتی از تشدید این بازرسیها در ایام نوروز خبر داد و افزود: شهروندان در هنگام خرید محصولات دامی حتما به تاریخ تولید و انقضا محصول مورد نظر خود توجه کنند.
انتهای پیام/صا20/ژ1001