به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، به نقل از روابط عمومی دامپزشکی خراسانرضوی، ناصر مرگانازغدی اظهار داشت: در این طرح از 22 اسفندماه سال جاری شروع و تا پانزدهم فروردینماه سال آتی با حضور 157 کارشناس در قالب 104 اکیپ نظارتی اجرا میشود.
مدیرکل دامپزشکی خراسانرضوی گفت: با توجه به رسالت دامپزشکی نسبت به نظارت بهداشتی بر مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی کارشناسان این اداره، تمام مراکز از جمله رستورانهای بینراهی و درون شهری، سردخانههای مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانهها، هتلها و مهمانسراها، بیمارستانها را به طور مستمر بازدید میکنند.
وی با تأکید بر خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی توسط دستفروشان، اظهار داشت: با تمام افرادی که به صورت دستفروش در حاشیه جادهها، سطح شهر مشهد و به ویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، کله و پاچه، جگر و سایر مواد غذایی کنند، جدی برخورد شده و پس از تشکیل پرونده برای متهمان، مراتب به منظور رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم میشود.
انتهای پیام/س30/ط4000