به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، با توجه به اهمیت و لزوم بررسی و نظارت بر مسایل زیستمحیطی و کنترل آلایندهها در عرصه کشاورزی برای تولید محصول سالم، مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام به برگزاری همایشهای پنجگانه کرده است.
این همایش پنجگانه با عنوان چالشهای زیستمحیطی در عرصه کشاورزی و امنیت غذایی در نیمسال دوم سال جاری با مشارکت مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانهای مختلف استان در پنج منطقه کرده است.
چهار همایش چالشهای زیستمحیطی در عرصه کشاورزی و امنیت غذایی با موضوعات مختلف محصولات گلخانهای و دامی، محصولات سیبزمینی و دامی، محصولات انار، سیب سمیرم و دامی، محصولات پسته، گل محمدی و گوشت مرغ در شهرهای مختلف استان برگزار شد.
پنجمین همایش چالشهای زیستمحیطی در عرصه کشاورزی و امنیت غذایی امروز با موضوع محصولات سبزی، صیفی و دامی در اصفهان با مشارکت شهرستانهای نایین، برخوار، شاهینشهر، خور، خمینیشهر و اصفهان برگزار شد.
اهداف برگزاری همایشهای شهرستانی پنجگانه، بسترسازی و فرهنگسازی زیستمحیطی، انتقال اطلاعات ضروری زیستمحیطی به جامعه کشاورزی در شهرستانها، پرداختن به امر آموزش و برگزاری کارگاههای آموزشی و توجه به تولید محصول سالم بوده است.
مشارکت کنندگان این همایش نیز مدیران جهاد کشاورزی شهرستانهای نائین، خور و بیابانک، شاهینشهر و میمه، برخوار و دولتآباد، خمینیشهر، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل حفاظت محیط زیست استان، دانشگاه صنعتی اصفهان، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان، کمیته کدکس مواد غذایی سازمان جهاد کشاورزی و سازمان تجارت، صنعت و بازرگانی استان اصفهان بوده است.
انتهای پیام/ش20/ط4000.