علی احمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جیرفت اظهار داشت: دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی فرآوردههای آبزیان در اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان برگزار شد.
وی افزود: در این دوره یک روزه تعداد 21 نفر از کارکنان و بازرسان بهداشتی مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی حضور داشتند و آموزشهای لازم را فرا گرفتند.
احمدی با اشاره به اهمیت آموزش اصول بهداشتی فرآوردههای خام دامی عنوان کرد: با توجه به مصرف روزانه مردم از فرآوردههای دامی، رعایت اصول بهداشتی برای پیشگیری از بیماریها برای بازرسان مراکز بهداشتی ضروری است.
وی تصریح کرد: اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان با آموزشهای لازم این اصول برای تأمین سلامت فرآوردههای خام دامی تمام تلاش خود را انجام میدهد.
انتهای پیام/غ20/چ3000