به گزارش خبرگزاری فارس از اراک به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی علی ابراهیمی اظهار کرد: هماینک 11 واحد تولید بوقلمون با ظرفیت 61 هزار قطعه در نقاط مختلف استان فعالیت دارند که این واحدها از ابتدای سال جاری تاکنون موفق به تولید یک هزار و 210 تن گوشت بوقلمون شدهاند.
وی ظرفیت ایجاد شده در استان را مستعد برای تولید 91 هزار قطعه بوقلمون اعلام و تصریح کرد: با افزایش قیمت جهانی غلات و نوسان در قیمت تمام شده تولید مشکلاتی برای تولیدکنندگان ایجاد شده است که حل این مشکلات نیازمند حمایت مالی و کمک مسئولان است.
به گفته وی بیش از 80 درصد هزینههای جاری پرورش این پرنده را هزینه خوراک تشکیل میدهد بهطوری که برای تولید یک بوقلمون در هر هفته به حداقل 54 و حداکثر 81 کیلوگرم دانه نیاز است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی عنوان کرد: گوشت بوقلمون از نظر ترکیبات دارای پروتئینی بالا و کلسترول پایین بوده و یک منبع مناسب پروتئین برای افراد مسن و کودکان در حال رشد و مبتلایان به امراض قلبی و عروقی است.
انتهای پیام/ج30/د1000