به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجانشرقی، نادر زارعتالی با بیان اینکه این واحد تولید بوقلمون گوشتی در روستای تجرهرود از توابع بخش کندوان میانه و با همکاری جهاد کشاورزی میانه ایجاد شده است،اظهار کرد: این واحد تولیدی با ظرفیت پرورش 5 هزار قطعه بوقلمون گوشتی در مساحت 7 هزار و 500 متر مربع و زیربنای پرورشی یک هزار و 620 متر مربع با صرف اعتبار 6 میلیارد ریال همزمان با هفته دولت به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه 5 میلیارد ریال اعتبار این طرح به صورت تسهیلات بانکی از محل بنگاههای اقتصادی زودبازده بانک کشاورزی بوده و یک میلیارد ریال آن نیز آورده شخصی است، ادامه داد: در این شرکت سالانه 120 تا 140 تن گوشت بوقلمون تولید خواهد شد که 70 درصد آن گوشت سفید و 30 درصد گوشت قرمز (ران) خواهد بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میانه با بیان اینکه با افتتاح این طرح برای پنج نفر به طور مستقیم اشتغالزایی صورت پذیرفته است، افزود: میزان درصد چربی، کلسترول و سدیم در گوشت بوقلمون کم بوده و از نظر پروتئینی، ویتامین و مواد معدنی غنی است، از این رو استفاده از گوشت بوقلمون برای سالمندان، بیماران قلبی و افرادی که از جیره غذایی خاص استفاده میکنند، بسیار مفید است.
انتهای پیام/م30
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.