اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

کارشناس روابط‌عمومی ایران:

پاسخگویی سریع‌تر به مردم با استقرار نظام روابط‌عمومی الکترونیک امکان‌پذیر است

خبرگزاری فارس: کارشناس روابط‌عمومی ایران گفت: روند پاسخگویی سازمان‌ها به مردم با روابط‌عمومی الکترونیک، سریع‌تر، وسیع‌تر و کامل‌تر می‌شود.

پاسخگویی سریع‌تر به مردم با استقرار نظام روابط‌عمومی الکترونیک امکان‌پذیر است

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، علی جهانی که به مناسبت در پیش بودن هفتمین همایش روابط‌عمومی الکترونیک سخن می‌گفت، روابط عمومی را «مدیریت ارتباطات» در درون و بیرون سازمان دانست و با تأکید بر جایگاه ویژه آن افزود: کارکرد ارتباطی روابط عمومی پررنگ تر از دیگر جنبه‌های آن است.

او ادامه داد: این نگرش در عصر نوین ارتباطات روز به روز قوی‌تر و حساس تر و تلاش شرکت‌های عرضه کننده کالا و خدمات برای بازاریابی هرچه حرفه‌ای‌تر و جلب و جذب مشتریان پرشمارتر دگرگون شده است و از این رو زاویه دید آنها از تبلیغات به ارتباطات گردش کرده است.

جهانی با اشاره به اینکه برای ایفای نقش حس گری، پایش و رصد محیط پیرامونی توسط روابط عمومی و ایجاد روحیه اقناع در مخاطبان و ذی نفعان هر سازمان، باید به ارتباط هرچه بیشتر روی آورد، گفت: در گذشته‌های دور این ارتباط با ابزار و وسایل سنتی و مختلف غیر الکترونیک برقرار می‌شد اما امروزه، به مدد فناوری‌های جدید ارتباطی و اطلاعاتی، هم سرعت انتقال اطلاعات چشم‌گیر شده و هم موجب جبران عقب ماندگی‌های تاریخی سازمان‌ها و روابط‌عمومی شده است.

مدیر روابط عمومی بانک پارسیان با یادآوری اینکه کشور ما از این قافله فاصله چندانی ندارد، گفت: تنها یک توجه و حمایت جدی و فرهنگ سازی لازم است تا این شیوه پسندیده و اثرگذار عمومیت یافته و از ظرفیت های موجود بهره‌مند و خلاء‌ها و کاستی‌های آن به سرعت برطرف شود.

او ادامه داد: با استفاده از فناوری‌های جدید و شبکه‌های جهانی اطلاع رسانی از قبیل اینترنت، وب2 و دیگر فضاهای مجازی می‌توان اطلاعات کاملی در تمام زمینه‌ها از جمله روابط‌عمومی به دست آورد و بدون هیچ محدودیتی این اطلاعات و داده‌ها را منتشر کرد.   

جهانی گفت: تجهیز روابط عمومی‌ها به ابزار و فنون ICT بیش از هر چیز مستلزم ایجاد بینش و ادبیات لازم در سطح سازمان‌ها و عناصر فعال در روابط‌عمومی‌ها است؛ چراکه بدون تکیه بر وجود ابزار و منابع لازم نمی‌توان به پیشرفت در این مسیر امیدوار بود.

مدیر روابط عمومی بانک پارسیان روند استقبال و استقرار نظام  روابط عمومی الکترونیک در وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف را نسبتاً مطلوب دانست و گفت: در یک نظرسنجی که از میان 131 نفر (80.2 درصد مرد و 19.8 درصد زن) از مدیران و متخصصان روابط عمومی سراسر کشور به عمل آمده، جایگاه روابط عمومی الکترونیک در سازمان‌ها مورد بررسی قرار گرفته است و در نتیجه‌گیری کلی، حداقل نیمی از پاسخگویان تعریف رضایت‌بخشی از روابط عمومی الکترونیکی ارائه کرده‌اند که نشان‌دهنده آشنایی نسبی آن‌ها با این موضوع بوده است.

وی در مورد روابط‌عمومی الکترونیک و وضعیت آن در بانک پارسیان گفت: این بانک به عنوان یکی از بانک های پیش رو که دارای اولین نظام بانکی یکپارچه (Core Banking ) در کشور است نیز از ابتدای تاسیس ابزارهای الکترونیکی مهیا و مورد استفاده قرار گرفته و از طریق سایت بانک پارسیان، تبلیغ مربوط به محصولات بانک، معرفی ویژگی‌ها و خدمات و اطلاع رسانی‌های لازم صورت می‌پذیرد. در این ارتباط بارها به صورت موردی نظر سنجی الکترونیکی از مشتریان و کاربران به عمل آمده که نتایجی خوبی از آن ها استخراج گردیده است و به‌زودی از طریق سایت بانک این امکان در قالبی شکیل، ساده و دایمی صورت خواهد پذیرفت.

جهانی، مشکل کندی سرعت اینترنت و مهیا نشدن بسترها و زیر ساخت‌های الکترونیکی و نیز شریان‌های ارتباطی را مانع بزرگی دانست که نه تنها سازمان های تولید کننده و عرضه کننده خدمات و کالا از جمله بانک‌ها را با محدودیت، روبه‌رو ساخته بلکه حتی تجارت الکترونیک را نیز مختل و روند آن را کند کرده است.

او گفت: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین چالش روابط عمومی‌ها نحوه ورود به عرصه فناوری در حیطه ارتباطات و اطلاع رسانی و تعامل الکترونیکی بین مشتری و سازمان است که متأسفانه در سازمان ها و به تبع آن در روابط عمومی‌ها هنوز این امکانات به شکل جامع و مطلوبی میسر نشده است. دومین چالش نیز به عدم حضور فارغ التحصیلان و کارشناسان مرتبط در عرصه فعالیت‌های روابط عمومی باز می‌گردد تا با حضور ایشان در رئوس برنامه‌ریزی سازمانی آگاهانه تصمیم‌گیری شود.

وی با اشاره به اینکه کمیت و کیفیت کتاب‌های منتشر شده در حوزه روابط عمومی رضایت بخش نیست و از همه مهم‌تر شاهد فقدان کلاس‌های تخصصی و آموزش‌های مستمر در این رشته اساسی هستیم ادامه داد: باید امکانات و ابزار نوینی که دنیای دیجیتال پیش روی روابط عمومی‌ها قرار داده است را فرصت ساز دانست. فرصتی طلایی که فناوری‌های نوین در اختیار این رشته و هنر قرار داده است. مدیران و کارشناسان روابط عمومی‌ها قادر خواهند بود با استفاده هوشمندانه از این امکانات علاوه بر ارتقای سطح دانش و مهارت خود به روند نقش آفرینی و بالندگی حرفه و صنعت روابط عمومی شتاب دهند. متأسفانه تعداد اساتید آگاه به روابط عمومی الکترونیک در کشور معدود و به هیچ عنوان پاسخگوی نیازهای علاقمندان به ویژه در استان ها و شهرستان‌ها نیست.

جهانی در پایان سخنان خود گفت: هر میزان که دامنه استفاده مردم و سازمان‌ها از تکنولوژی های جدید ارتباطی فراگیرتر شود، گام‌های بلندتری برای دستیابی به رشد و توسعه جامعه برداشته خواهد شد. با این شیوه می‌توان سریع تر، وسیع تر و کامل‌تر به نیازهای مخاطبان و مردم پاسخ گفت.

هفتمین همایش روابط‌عمومی الکترونیک همزمان با گرامیداشت روز روابط عمومی در تقویم رسمی کشور در اردیبهشت ماه سال 91 برگزار می‌شود.

انتهای پیام/م30

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول