به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، حمید رمضانی با اشاره به نتیجه طرح تحقیقاتی انجام شده بر گوشت چرخ کرده قصابیهای استان اظهار داشت: براساس این طرح 100 نمونه گوشت چرخ شده از سطح قصابیهای استان برای آزمایش نمونهبرداری شد.
وی اضافه کرد: طی بررسی آزمونهای میکروبی و بیوشیمیایی به آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی نهایتاً مشخص شده که هیچ علائمی از وجود آلودگیها در این گوشتها نبوده و کاملاً بهداشتی هستند.
رمضانی نتایج این آزمایشها را بیانگر کنترل و نظارت بهداشتی لازم در کشتارگاهها و همچنین قصابیهای سطح استان عنوان کرد و گفت: بر همین اساس زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره بوده که حاصل بهکارگیری روشهای مناسب متضمن تولید عرضه و مصرف غذای سالم هستند.
وی اضافه کرد: یکی از مهمترین راههای انتقال آلودگیهای میکروبی و مسمومیتهای غذایی، فراوردههای خام دامی آلوده هستند.
معاون فنی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی اظهار داشت: در این بین باکتریهای سالمونلا و اشریشیاکولای O157از جمله مهمترین باکتریهای بیماریزا هستند که در صورت رعایت نشدن بهداشت به خصوص در کشتارگاهها و همچنین قصابیها از طریق آلودگی گوشت به مدفوع و فضولات دام میتوانند به انسان انتقال یافته و باعث بروز اختلالات گوارشی در مصرف کننده شود.
انتهای پیام/ش30
اخبار مرتبط
-
10 هزار بازدید از مراکز عرضه گوشت در خراسان شمالی
-
بافتهای غیرمجاز گوشتی مورد قضاوت کیفی قرار گیرد
-
بافتهای غیرمجاز در فرآوردههای گوشتی استفاده نشود
-
حداقل سرانه مصرف فرآوردههای گوشتی ایرانیان 5 کیلوگرم است
-
سبزوار 35درصد گوشت مرغ خراسان رضوی را تولید میکند
-
1.2 میلیون کیلوگرم گوشت مرغ در کشتارگاه نیشابور تولید شد
-
طرح پایش آنتیبیوتیک در گوشت مرغ اجرا میشود
-
فروشنده سنگدان مرغ به جای گوشت گوساله در بابلسر دستگیر شد
-
4 هزار کیلوگرم گوشت فاسد در بروجرد معدوم شد
-
سیستانوبلوچستان توانایی تامین 50 درصد گوشت کشور را دارد
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.