عضو کمیته فنی انجمن صنفی فرآوردههای گوشتی اصفهان:
حداقل سرانه مصرف فرآوردههای گوشتی ایرانیان 5 کیلوگرم است
خبرگزاری فارس: عضو کمیته فنی انجمن صنفی فرآوردههای گوشتی اصفهان گفت: بر اساس نظر کارشناسان ایران، حداقل سرانه مصرف فرآوردههای گوشتی در کشور 4.9 یا 5 کیلوگرم است که بسیار پایینتر از استاندارد جهانی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، احسان مرادیاننژاد بعد از ظهر امروز در همایش یکروزه بافتشناسی و کاربرد آن در فرآوردههای گوشتی اظهار کرد: استفاده از فرآوردههای گوشتی نیاز روز جوامع مدرن است و باید در سبد غذایی عموم مردم جای بگیرد.
وی بیان کرد: بر اساس نظر کارشناسان ایران، حداقل سرانه مصرف فرآوردههای گوشتی در کشور 4.9 یا 5 کیلوگرم است که بسیار پایینتر از استاندارد جهانی است.
عضو کمیته فنی انجمن صنفی فرآوردههای گوشتی گفت: در تولیدات فرآوردههای گوشتی سعی شده که میزان کلسیم تقریباً به نصف حد مجاز جهانی برسد که این میزان در استاندارد جهانی 200 pmm ثبت شده است.
وی عنوان کرد: قرار است که میزان کلسیم در فرآوردههای گوشتی تولیدی به 100 یا 110 ppm برسانیم.
مرادیاننژاد که خواستار ارتباط بیشتر صنایع گوشتی با دانشگاه شد، تصریح کرد: پذیرای طرحهای تحقیقاتی و پروپزالهای دانشجویان نخبه اصفهان هستیم.
وی افزود: در سال جاری کمیته فنی انجمن صنفی فرآوردههای گوشتی به منظور بررسی چالشهای موجود پیشروی این انجمن و در راستای حفظ سلامتی مصرفکننده تشکیل شده است.
عضو کمیته فنی انجمن صنفی فرآوردههای گوشتی با رویکرد علمی و پژوهشی به دنبال رفع معضلات و مشکلات پیشروی انجمنهای صنفی است، ادامه داد: این کمیته تصمیم دارد که سلسله همایشهای بررسی چالشهای فرآوری فرآوردههای گوشتی را برگزار کند که این نشست نخستین آن است.
انتهای پیام/ج30/و4000