به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، رسول کدخدایی در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان پیشنهاد تشکیل این شبکه را از افتخارات پژوهشکده دانست و درباره اهداف تشکیل آن اظهار داشت: انجام پژوهشهای مشترک، همافزایی، انجام تبادلات علمی و یکسانسازی استانداردهای غذایی از جمله این اهداف است.
وی ادامه داد: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان تنها مرکز تحقیقات حرفهای و تخصصی در حوزه علوم و فناوری غذایی در کشور از بهمنماه سالجاری برای نخستینبار در کشور اقدام به پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش محور در سه گرایش شیمی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی و فرآوری صنایع غذایی خواهد کرد.
کدخدایی امضای دو تفاهمنامه در سطح کلان میان وزارت علوم با مشارکت پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در نخستین روز برگزاری نمایشگاه پژوهش و فناوری استان را نشان از توانمندیهای پژوهشی این مرکز دانست.
وی ابراز امیدواری کرد: تبیین فلسفه پژوهش و نقش آن در ایجاد ثروت برای بخش خصوصی منجر به مشارکت هرچه فعال تر این بخش در حوزه پژوهش و کاهش میزان دولتی بودن پژوهشها شود.
انتهای پیام/م30/و4000
اخبار مرتبط
-
مسمومیت غذایی عامل اصلی شکست ووشو آمل بود
-
همایش ملی آبزیان و غذا در بوشهر آغاز شد
-
36 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در اردل جمعآوری شد
-
استانداردهای مواد غذایی در جامعه اطلاعرسانی شود
-
500 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در فارسان معدوم شد
-
سرکشی مستمر به واحدهای توزیع کننده موادغذایی شوشتر
-
افتتاح نخستین کلینیک تخصصی بستهبندی مواد غذایی کشور
-
غذاهای محلی در مجن دوباره زنده شد
-
60 درصد تولیدات غذایی کیلوس راهی بازار جهانی میشود
-
توزیع غذای گرم در مهدهای کودک روستایی آبادان
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.