اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل مسکن و شهرسازی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

اعطای تسهیلات 250 میلیون ریالی برای نوسازی بافت‌های فرسوده

خبرگزاری فارس: مدیرکل مسکن و شهرسازی چهارمحال و بختیاری از اعطای تسهیلات 200 تا 250 میلیون ریالی بدون سپرده‌گذاری به سازندگان واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده در این استان خبر داد.

اعطای تسهیلات 250 میلیون ریالی برای نوسازی بافت‌های فرسوده
علی ابراهیمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار داشت: به‎منظور تسریع در ساخت و ساز و بهسازی بافت‌های فرسوده شهری تسهیلات ویژه‌ای به سازندگان واحدهای مسکونی اعطا خواهد شد.
وی مساحت بافت فرسوده شهر شهرکرد را 86 هکتار اعلام کرد و افزود: برهمین اساس شهرداری‌ها برای تسریع در ساخت و ساز و به‌سازی بافت فرسوده برای صدور پروانه تخفیفاتی در نظر گرفته‌اند.
ابراهیمی با اشاره به تسهیلات ویژه پرداختی به سازندگان واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده، گفت: اعطای تسهیلات 200 تا 250 میلیون ریالی به هر واحد مسکونی، بدون سپرده‌گذاری از دیگر تسهیلات اعطائی به سازندگان واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده است.
مدیرکل مسکن و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این اداره‌کل از ساخت بافت فرسوده حمایت می‌کند، گفت: به‌منظور مساعدت به سازندگان واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده، تسهیلات ویژه‌ای برای ساخت سه واحد مسکونی به نام متقاضی، همسر و یک نفر از فرزندان به‌شرط احراز توانایی در پرداخت تسهیلات پرداخت می‌شود.
وی به ارائه تعریفی جامع از بافت فرسوده پرداخت و گفت: به‌طور کلی بافت‌های فرسوده به محدوده‌‌هایی اطلاق می‌شوند که از نظر سطح خدمات، کیفیت زندگی، وضعیت رونق اقتصادی، شرایط بهداشتی و محیط زیستی و دوام و پایداری کالبدی از متوسط شهر اصلی پایین‌ترند.
ابراهیمی ادامه داد: این محدوده‌ها در صورت بروز خطرات طبیعی مانند زلزله نسبت به سایر نقاط شهر آسیب پذیرترند و بیشتر ساکنان این بافت‌ها از گروه‌های کم درآمد و محروم جامعه‌اند.
مدیرکل مسکن و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با اشاره به مسائل عمده منطبق با شاخص‌های مصوب گفت: ناپایداری ابنیه و ساختمان‌ها تهدید بزرگ برای جان ساکنان این مناطق است؛ فرسودگی کالبدی این مناطق را به آسیب‌پذیرترین عرصه در مواجهه با بلایای طبیعی از قبیل زلزله، طوفان و سیل تبدیل کرده است که خود خسارات غیر قابل جبرانی را به دنبال دارد.
وی کمبود خدمات شهری- محله‌ای را از مهم‌ترین مسائل مبتلا به لایه‌های ساختاری در بافت‌های فرسوده عنوان کرد و گفت: ناکافی بودن خدمات شهری- محله‌ای از قبیل تفریحی، فرهنگی، ورزشی و آموزشی همچون فقدان پارک، زمین بازی، کتابخانه، درمانگاه، خانه محله، مسجد و حسینیه اماکن تعاملات اجتماعی ساکنان را کاهش داده و سطح کیفی سکونت را نیز تقلیل می‌دهد.
ابراهیمی تصریح کرد: علت عدم رضایت ساکنان از محیط و محله سکونت علاوه بر ناپایداری و ناکارآمدی قلمرو خصوصی، ضعف کارکردی عرصه عمومی محله نیز هست.
انتهای پیام/خ۲۰
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول