به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درباره جشنواره غذای کودک، اظهار داشت: فراخوان این جشنواره استانی از ابتدای آبانماه منتشر شد و بر اساس آن مادران کودکان دبستانی و مهدکودکی و به صورت آزاد برای شرکت در مسابقه جشنواره غذا ثبتنام کردند.
مریم پورآدینه گفت: 64 نوع غذا در این جشنواره شرکت داده شده است که شامل صبحانه، میان وعده و غذای اصلی کودک هستند.
وی با اشاره به اینکه داوران این جشنواره از کارشناسان تغذیه هستند، افزود: داوران از روی چک لیستهای مشخص شده خود، هر غذا را بر اساس میزان در دسترس بودن مواد غذایی سالم و مفید، روش پخت صحیح، استفاده از چاشنیهای سالم، طعم مطلوب، تنوع مواد غذایی و جذابیت ظاهری غذا مورد ارزیابی و امتیاز دهی قرار دادند.
مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: این داوران 25 آشپز را بهعنوان نفرات برگزیده انتخاب کردهاند که جوایز ارزندهای در پایان این جشنواره به آنها اهدا میشود.
وی هدف از برپایی این جشنواره یک روزه را، فرهنگ سازی مصرف غذاهای سالم، مفید و مغزی و بومی سازی غذاهای سنتی استان برای خانوادهها و کودکان عنوان کرد.
انتهای پیام/ح30
اخبار مرتبط
-
لزوم شناساندن الگوی برتر زندگی به کودکان
-
قصهگویی مسیری برای پرورش کودکان و نوجوان است
-
معاینه سنجش بینایی 27 هزار کودک قمی
-
موضوع امنیت کودکان مورد غفلت واقع شده است
-
نمیتوان کودکان امروز را با تجهیزات دیروز تربیت کرد
-
تشکیل 17 سازمان مردمنهاد ویژه کودک در جنوب تهران
-
آموزش سنتی پاسخگوی نیاز کودکان نیست
-
زنگ سلامت دهان و دندان در مهدهای کودک یزد نواخته شد
-
15 هزار کودک استان مرکزی زیرپوشش طرح غربالگری بیناییسنجی
-
راهیابی نقاشی کودکان سوادکوهی به مسابقات سازمان ملل
-
جشنواره غذای کودک در خراسان شمالی برگزار میشود
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.