به گزارش خبرنگار فارس از کرمان، فاطمه میررشیدی ظهر امروز در همایش روز جهانی دیابت اظهار داشت: عوارض ناشی از بیماری دیابت به دلیل عدم کنترل قندخون پیش میآید.
وی عنوان کرد: در بیماری دیابت دو عامل غذا و استرس، داروها و ورزش دو کفه ترازو را تشکیل میدهند که به ترتیب قند خون را بالا و پایین میبرند.
میررشیدی افزود: تنها راهی که میتوانیم بدانیم این کفه ترازو در بدن ما متعادل است از طریق کنترل قند خون است.
وی در مورد فعالیتهایی که موجب کاهش اثرات مواد غذایی در بدن میشود، گفت: علاوه بر سه وعده غذایی اصلی باید سه تا چهار میان وعده غذایی داشته باشید.
میررشیدی ابراز داشت: بالا و پایین رفتن قند خون موجب عوارض متعددی در افراد میشود.
وی خاطرنشان کرد: غذای اصلی مصرفی ما گروه نشاستهها است و در میان وعدهها نباید بیش از یک واحد میوه مصرف کرد.
میررشیدی عنوان کرد: شیر و لبنیات تنها باید در یک میان وعده مصرف و همراه هر وعده غذایی اصلی باید فیبر استفاده شود تا قند خون را جذب و از افت قند خون جلوگیری کنند.
وی اظهار داشت: در مجموع میوهها به سه دسته قند بالا مانند آناناس، موز، خربزه، طالبی، رطب، انگور، انبه، میوههای با قند پایین مانند گیلاس، زغال اخته، انواع توتها و میوههای دارای قند متوسط تقسیم میشوند.
میررشیدی گفت: میوههای با قند بالا را نباید روزانه استفاده کرد، عسل جزو مواردی است که قند آن بالا و سریع جذب میشود.
انتهای پیام/ش30
اخبار مرتبط
-
کرمان و یزد رتبه نخست دیابت کشور را دارند
-
10 درصد بیماران دیابتی منجر به دیالیز میشوند
-
4 میلیون ایرانی از دیابت خود بیخبرند
-
انجمن دیابت قم نیازمند مساعدت مسئولان
-
درمانگاه تخصصی دیابت در شیروان راهاندازی میشود
-
حمایت چندانی از انجمنهای دیابت صورت نمیگیرد
-
قندی که شیرینی ندارد/ تلخ مثل دیابت
-
کاهش استرس بیماران دیابتی با شرکت در امور خیریه
-
خانواده بزرگ ترین یاریگر بیمار دیابتی است
-
سن دیابت در حال کاهش است/نیمی از دیابتیها از بیماری خود بیخبرند
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.