اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

جشنواره پخت غذاهای سالم در دیلم برگزار شد

خبرگزاری فارس: به همت بانوان شاغل در شبکه و مراکز بهداشتی درمانی دیلم، جشنواره پخت غذاهای سالم در مرکز بهداشتی درمانی حضرت فاطمه(س) برپا شد.

جشنواره پخت غذاهای سالم در دیلم برگزار شد
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سرپرست مرکز بهداشتی درمانی حضرت فاطمه(س) دیلم صبح امروز در این جشنواره گفت: با همکاری بانوان شاغل در شبکه و مراکز و مشاوره کارشناس تغذیه شبکه بهداشت شهرستان دیلم این جشنواره برگزار شد.
خدیجه حسینی افزود: هدف از برپایی این جشنواره آشنایی با پخت غذاهای سالم و مفید برای سلامتی و پرهیز از پخت غذاهای سرخ کردنی و پرچرب و استفاده از طعم دهند‌های مناسب در غذا و میان وعده ها عنوان کرد.
وی گفت: استفاده از طعم دهنده‌هایی نظیر نعناع، زیره، رب انار، آبلیمو، روغن زیتون، پونه و آویشن علاوه بر ایجاد طعم و عطر مناسب به غذا فواید زیادی برای سلامتی دارد.
حسینی بیان داشت: در این جشنواره انواع غذاها نظیر تند از میگو، ماهی تنوری، مرغ کبابی،گوشت بخار پز، عدس پلو، تخم مرغ آب پز، سوپ جو توسط بانوان خوش ذوق شاغل در شبکه و مراکز طبخ شد و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
سرپرست مرکز حضرت فاطمه(س) دیلم ادامه داد: رئیس شبکه به همراه جمعی از پرسنل شبکه و مراکز در این جشنواره حضور یافت و از نزدیک از غذاهای پخت شده بازدید کرد.
حسینی تاکید کرد: مراجعه کنندگان به مرکز از این جشنواره بازدید کردند و غذاهای عرضه شده در جشنواره مورد استقبال آنان قرار گرفت.
انتهای پیام/و۳۰
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول