به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سرپرست مرکز بهداشتی درمانی حضرت فاطمه(س) دیلم صبح امروز در این جشنواره گفت: با همکاری بانوان شاغل در شبکه و مراکز و مشاوره کارشناس تغذیه شبکه بهداشت شهرستان دیلم این جشنواره برگزار شد.
خدیجه حسینی افزود: هدف از برپایی این جشنواره آشنایی با پخت غذاهای سالم و مفید برای سلامتی و پرهیز از پخت غذاهای سرخ کردنی و پرچرب و استفاده از طعم دهندهای مناسب در غذا و میان وعده ها عنوان کرد.
وی گفت: استفاده از طعم دهندههایی نظیر نعناع، زیره، رب انار، آبلیمو، روغن زیتون، پونه و آویشن علاوه بر ایجاد طعم و عطر مناسب به غذا فواید زیادی برای سلامتی دارد.
حسینی بیان داشت: در این جشنواره انواع غذاها نظیر تند از میگو، ماهی تنوری، مرغ کبابی،گوشت بخار پز، عدس پلو، تخم مرغ آب پز، سوپ جو توسط بانوان خوش ذوق شاغل در شبکه و مراکز طبخ شد و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
سرپرست مرکز حضرت فاطمه(س) دیلم ادامه داد: رئیس شبکه به همراه جمعی از پرسنل شبکه و مراکز در این جشنواره حضور یافت و از نزدیک از غذاهای پخت شده بازدید کرد.
حسینی تاکید کرد: مراجعه کنندگان به مرکز از این جشنواره بازدید کردند و غذاهای عرضه شده در جشنواره مورد استقبال آنان قرار گرفت.
انتهای پیام/و۳۰
اخبار مرتبط
-
75 درصد مراکز غذایی دیلم معیار بهداشتی دارند
-
کشف یک تن مواد غذایی فاسد در ریگان
-
بازرسی از واحدهای عرضهکننده مواد غذایی تشدید میشود
-
اختصاص یارانه غذا به دانشجویان دانشگاه آزاد
-
برخورد با زمین خواری اراضی به تامین امنیت غذایی منجر میشود
-
انهدام 500 تن مواد غذایی فاسد در نایین
-
مسمومیت غذایی بوتولیسم از کشندهترین انواع مسمومیتها است
-
توزیع غذای گرم در مهدهای کودک روستایی
-
قیمت غذای دانشجویی 400 تومان است / خصوصیسازی مسائل رفاهی و صنفی دانشگاهها
-
پرهیز از مواد غذایی حساسیتزا در فصل پاییز
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.