اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون اول قوه قضائیه:

پرونده اختلاس 3000 میلیاردی از جنس پرونده شهرام جزایری است

خبرگزاری فارس: معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه جنس تخلف پرونده اختلاس 3 هزار میلیاردی همانند پرونده‌های اختلاس 123 میلیارد تومانی و پرونده شهرام جزایری است، گفت: در پرونده تخلف 3 هزار میلیارد تومانی صرفا رقم‌ها و آدم‌ها فرق می‌کنند ولی جهت‌های آن‌ها یکی است.

پرونده اختلاس 3000 میلیاردی از جنس پرونده شهرام جزایری است
به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز در نشست شورای اداری خراسان شمالی، وجود منافذ در مراکز بانکی و مالی را در وقوع این تخلفات برشمرد و اظهار داشت: یقیناً مردم و مسئولان شاهد برخورد قاطع دستگاه قضایی با مفسدان اقتصادی خواهند بود.
وی بیان داشت: تا زمانی که این زمینه‌ها وجود داشته باشد، احتمال وقوع تخلف نیز وجود خواهد داشت از این رو برای پیشگیری از این تخلفات، باید سازوکارها در جای خودش اصلاح شود.
معاون اول قوه قضائیه با تاکید بر نظارت‌های دقیق بر مزایده‌ها و مناقصه‌ها در دستگاه‌ها افزود: با انجام شفافیت سازی در بسیاری از حوزه‌ها، قطعاً شاهد کمترین ناهنجاری‌ها در حوزه‌های مختلفی خواهیم بود.
وی تصریح کرد: جامعه اسلامی اجازه نمی‌دهد که فساد در هیچ کجای جامعه اسلامی لانه کند و مطلقاً فساد را نمی‌پذیرد و با آن برخورد می‌شود.
رئیسی اضافه کرد: ممکن است چند صباحی فردی کاری را انجام دهد، لیکن مدار بر حول عدالت می‌چرخد و قطعاً گرفتار قانون خواهد شد.
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه یک عده‌ای اجرای عدالت را نمی‌خواهند، اظهار داشت: هر چیزی که از عدالت خارج شود، فساد به بار می‌آورد و جامعه‌ای که رو به عدالت است، از فساد مبرا است.
وی ادامه داد: دستگاه‌ها در نظام پیشگیری از جرم باید به گونه‌ای عمل کرده که انگیزه جرم به وجود نیاید یعنی با نظام‌های اخلاقی و تربیتی، وجدان کاری طوری عمل کرد که این پدیده شکل نگیرد.
رئیسی تصریح کرد: بر همین اساس کسی که بخواهد عمل مجرمانه‌ای انجام و مرتکب جرم شود، زمینه‌ها باید به گونه‌ای شکل گرفته که نتواند کاری انجام دهد.
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه فعال شدن دستگاه‌های نظارتی در ادارات که مدیران عهده‌دار مسئولیت هستند را برشمرد و گفت: وقتی که دستگاه نظارتی بود دیگر نگاه دستگاه‌ها به سازمان بازرسی، دیوان محاسبات، سازمان حسابرسی دولتی به وجود نخواهد آمد.
وی با اشاره به اینکه نظارت بر زیرمجموعه یکی از وظایف مدیران است، تصریح کرد: نخستین ناظر در مجموعه خود مدیران هستند یعنی در حوزه شهر، روستا، استان و مرکز هر مدیری مسئول بوده و قطعا هیچ مدیریتی بدون نظارت معنا پیدا نمی‌کند.
رئیسی همچنین با اشاره به اینکه یک تفاوت مبنایی بین مدیریت اسلامی و سایر مدیریت‌ها وجود دارد، گفت: مهم‌ترین شاخصه مدیریت اسلامی این بوده که مدیران قبل از هر چیز خود را در محضر خداوند می‌بینند.
وی با تاکید بر اینکه باید به فرموده حضرت امام راحل (ره) عالم محضر خدا بوده و باید خود را همواره در محضر خدا دید، اظهار داشت: مدیری که خودش را در محضر خدا دانسته، یقینا خود را موظف به پاسخگویی به خداوند، سلسله مراتب اداری و پاسخگویی به دستگاه‌های نظارتی و همچنین ارباب رجوع‌ها می‌داند.
معاون اول قوه قضائیه به منظور افتتاح ساختمان جدید دادگستری و نشست با امام جمعه، قضات و مدیران خراسان شمالی به خراسان شمالی سفر کرده است.
انتهای پیام/صا10
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول