اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

کارشناس ارشد روانشناسی:

والدین مراقب اثرات منفی بازی‌های رایانه‌ای باشند

خبرگزاری فارس: یک کارشناس ارشد روانشناسی گفت: والدین باید بر نحوه استفاده فرزندان از انواع بازی‌های رایانه‌ای و محصولات فرهنگی نظارت کافی داشته باشند.

والدین مراقب اثرات منفی بازی‌های رایانه‌ای باشند
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، جواد تاجی عصر امروز در کارگاه آموزشی طرح امام رضا(ع) با موضوع روانشناسی و سلامت روانی خدمتی در سپاه ناحیه شهرکرد، اظهار داشت: بسیاری از محصولات فرهنگی، بازی‌های رایانه‌ای، کارتون‌ها و فیلم‌های هالیودی، تاثیرات نامطلوبی بر روی ذهن و فکر فرزندان دارند.
وی با اشاره به الگوگیری فرزندان از پدر و مادر ادامه داد: ارائه الگوی صحیح رفتاری و منطبق با شئونات اسلامی در خانواده تاثیر بسیار زیادی در تربیت دینی فرزندان ایفا می‌کند.
تاجی با تاکید بر لزوم نظارت والدین بر استفاده فرزندان از انواع بازی‌های رایانه‌ای و محصولات فرهنگی، افزود: بازی‌های رایانه‌ای یکی از سرگرمی‌های کودکان، نوجوانان، جوانان و حتی بزرگسالان در عصر جدید است که کودک را از دنیای واقعیات به عالم تخیلات فرو می‌برد و در این گیر و دار یا چیزی را به او می‌آموزد یا چیزی را از او می‌گیرد.
این کارشناس ارشد روانشناسی خاطرنشان کرد: این بازی‌ها در کنار محاسنشان، گاه آثار مخرب روحی و جسمی در کودکان و نوجوانان بر جای می‌گذارند که با توجه به ظرافت فکر و ذهنشان جبران آنها شاید برای همیشه ناممکن شود.
وی با اشاره به عوارض نامطلوب ناشی از بازی‌های رایانه‌ای، گفت: با نگاهی به انبوه بازی‎های موجود در بازار در می‌یابیم که قریب به اتفاق این بازی‌ها وارداتی و محصول کشورهای دیگر، به‌ویژه کشورهای غربی است که در ساخت هریک از این بازی‌ها اهدافی را دنبال می‌کنند.
تاجی اضافه کرد: متأسفانه کشور ما در این زمینه به پیشرفت‌های قابل توجهی دست نیافته است، شرکت‎هایی در این زمینه مشغول فعالیت‌اند و تولیداتی هم عرضه کرده‌اند که متأسفانه پاسخگوی نیازهای نسل امروز جامعه ما نیست و باید برای این امر مهم و حیاتی، توسط مسئولان ذیربط، تدابیری اندیشیده شود.
وی با اشاره به آسیب‌های روانی -  تربیتی ناشی از استفاده‌های نابجا از بازی‌های رایانه‌ای، گفت: تقویت حس پرخاشگری، ایجاد روحیه انزواطلبی در کودکان، تنبل شدن ذهن کودکان و نوجوانان، افت تحصیلی، اعتیاد به بازی‌‌های رایانه‌ای، مشکلات جسمی و چاقی از مهم‌ترین این عوارض به‌شمار می‎رود.
وی خاطرنشان کرد: خواسته یا ناخواسته باید بپذیریم که بازی‌های رایانه‌ای همانند بسیاری دیگر از پدیده‌های عصر فناوری اطلاعات به زندگی ما و فرزندانمان راه پیدا کرده است.
این کارشناس ارشد روانشناسی ادامه داد: برهمین اساس اگر بخواهیم آن را نادیده بگیریم و فرزندانمان را از این بازی‌ها محروم کنیم حرص و ولع آنان برای دسترسی به این بازی‌ها بیشتر می‌شود، لذا والدین و دست اندرکاران امور فرهنگی و آموزشی باید با برنامه‌ریزی صحیح راه را برای استفاده صحیح کودکان و نوجوانان از این بازی‎ها هموار کنند.
کارگاه آموزشی طرح امام رضا (ع) با موضوع "روانشناسی و سلامت روانی خدمتی " در سپاه ناحیه شهرکرد برگزار شد.
انتهای پیام/ش20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول