اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی:

60 میلیون کیلوگرم گوشت سفید در خراسان رضوی تولید شد

خبرگزاری فارس: مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: تولید گوشت مرغ در کشتارگاه‌های طیور خراسان رضوی با گذر از مرز 50 میلیون کیلوگرم به 60 میلیون و 750 هزار کیلوگرم رسید.

60 میلیون کیلوگرم گوشت سفید در خراسان رضوی تولید شد
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، ناصر مرگان ازغدی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این میزان تولید، حاصل ذبح 31 میلیون قطعه طیور است که در 15 کشتارگاه صنعتی طیور استان در شش ماهه ابتدای امسال کشتار شده‌اند.
ازغدی افزود: کشتار طیور در کشتارگاه‌های استان تحت نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی است و بر اثر اعمال نظارت‌های بهداشتی قبل و بعد از ذبح، طی مدت یادشده 219 هزار قطعه طیور به وزن 248 هزار کیلوگرم غیربهداشتی تشخیص داده شده و از چرخه مصرف حذف شده که غرامت این تعداد نیز به صاحبان آنها پرداخت شده است.
وی افزود: علاوه بر مرغ، ماکیان دیگری از قبیل کبک، بلدرچین، بوقلمون و ... نیز به تعداد 89 هزار قطعه در کشتارگاه‌های طیور استان ذبح و در بازارهای مصرف به سبد غذایی خانوارها انتقال یافته است.
وی با اشاره به نقش گوشت سفید در سبد غذایی زائران و مجاوران حریم رضوی، تامین سلامت این فرآورده و نظارت بر کشتارگاه‌های طیور را از مهم‌ترین اقدامات حوزه نظارت دامپزشکی استان دانست و افزود: در راستای تامین سلامت محصولات کشتارگاه‌های استان، علاوه بر کارشناسان دامپزشکی، ناظرین ذبح شرعی و نیز ذابحین آموزش دیده توسط دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در اداره‌کل دامپزشکی استان در کشتارگاه‌های طیور خراسان رضوی که همگی صنعتی هستند فعالیت دارند تا محصولی بهداشتی و حلال در سفره شهروندان مهیا شود.
مدیرکل دامپزشکی استان از شهروندان خواست تا ضمن خرید فرآورده‌های خام دامی از مراکز مجاز، از خرید هرگونه فرآورده از افراد دستفروش خودداری نموده و هنگام خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و هنگام تهیه دیگر فرآورده‌ها، از جمله فرآورده‌های بسته‌بندی شده به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
ازغدی پیگیری تقلبات در عرضه مرغ را با توجه به بسته‌بندی گوشت مرغ و آلایش آن از جمله مزایایی دانست که به ارتقای بهداشت عمومی و ایجاد امنیت غذایی کمک شایانی خواهد کرد و تصریح نمود برابر دستورالعمل‌های دامپزشکی، تمام مشخصات تولیدکننده و محصول، از قبیل؛ تاریخ تولید، انقضا، کد بهداشتی دامپزشکی، آدرس کشتارگاه تولیدکننده و ... روی بسته‌ها درج شده است.
وی شماره تلفن‌های 1512 و 6233075 را در راستای دریافت شکایات و پیشنهادها در حوزه فرآورده‌های خام دامی اعلام و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلفات در این زمینه، مراتب را از طریق شماره‌های یادشده و یا از طریق سامانه پیام کوتاه اداره‌کل به شماره 30001905 اعلام نمایند تا پیگیری‌های بعدی توسط دامپزشکی استان انجام شود.
انتهای پیام/20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول