هوشمند جوادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه با تاکید بر ارتقای شاخصهای کیفیت نان در استان، اظهار داشت: کیفیت نان متشکل از مولفههای مختلفی است که از آن جمله میتوان به کیفیت گندم، آرد و حمل آن را مرحله تولید گندم تا تبدیل آن به آرد و ارائه آن به نانواییها اشاره کرد.
وی با بیان اینکه در نیمه دوم سال جاری افزایش کیفیت آرد و نان را در دستور کار خود قرار دادهایم، تصریح کرد: فرهنگسازی در زمینه آگاهیرسانی به مردم در راستای مولفههای آرد با کیفیت نیز در شش ماه دوم سال جاری انجام میشود.
این مسئول اعلام کرد: جلسات مختلفی با انجمن صنفی کارخانهها و ارائه گندم با کیفیت به کارخانهها توسط شرکت بازرگانی و خدمات دولتی منطقه 8 آذربایجان غربی انجام میگیرد.
جوادی با بیان اینکه استفاده از گندم مرغوب نیز در این زمینه حائز اهمیت است، ادامه داد: گندم مرغوب و با کیفیت از استانهای گلستان و اردبیل خریداری شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 10 هزار تن گندم از استانهای مذکور خریداری شده است، گفت: این گندمها با گندمهای موجود در استان اختلاط میشوند تا مرغوبیت آرد تولیدی بالا رود.
مدیرشرکت غله و بازرگانی دولتی منطقه 8 آذربایجان غربی، پخت نان با مرغوبیت بالا را مستلزم وجود نیروی انسانی ماهر، فنآوری مطلوب گندم، نگهداری و حمل از مرحله تولید تا کارخانه آردسازی دانست و اظهار داشت: در راستای ارتقای کیفیت نان باید تمام این موارد مدنظر قرار گیرد.
انتهای پیام/ح30
اخبار مرتبط
-
نانواییهای جیرفت زیر ذرهبین مأموران نظارتی
-
بهسازی نانوایی برای کاهش ضایعات نان موثر است
-
نظارت 6 بازرس بر نانواییهای فیروزآباد
-
تشدید برخورد با نانواییهای متخلف در مازندران
-
دورههای آموزشی نانوایی موجب ارتقای کیفیت نان میشود
-
برخورد قضایی با متخلفان نانواییها انجام میشود
-
تخلفات نانواییها در استان زنجان کمتر شده است
-
فعالیت 154 نانوایی در دشتستان
-
اعطای تسهیلات 150میلیون ریالی برای بهسازی نانواییها
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.