عیسی غیاثیزدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی از سوی مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی اظهار کرد: کارشناسان این شبکه در قالب طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی اقدام به تشکیل اکیپهای مشترک گشت بازرسی بهداشتی با واحد اجراییات تعزیرات حکومتی استان قزوین کرده است.
وی افزود: این بازدیدهای مشترک با هدف قاطعیت در برخورد قانونی با هرگونه تخلف بهداشتی صورت میپذیرد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قزوین ادامه داد: در همین راستا یک واحد عرضه مرغ و ماهی در محل بازارچه خیابان سپه شهر قزوین به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و عرضه فرآوردههای خام دامی غیر قابل مصرف پلمپ شد و در مجموع بازدید در یک روز، بیش از 500 کیلوگرم مرغ و ماهی غیربهداشتی معدوم شد.
یزدی همچنین به شهروندان توصیه کرد که در هنگام خرید گوشت قرمز و مرغ دقت لازم را داشته باشند که از خرید مرغ فاقد بستهبندی و گوشت قرمز بدون مهر بهداشتی و لیبل دامپزشکی خودداری کرده و در صورت مشاهده اینگونه تخلفات بهداشتی مراتب را از طریق سامانه ارتباطی 1512 به اداره کل دامپزشکی استان قزوین اطلاعرسانی کنند.
برگزاری کلاسهای آموزشی برای مدیران رستورانها از سوی دامپزشکی قزوین
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین نیز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: دومین جلسه هماهنگی دامپزشکی قزوین با مدیران رستورانها و تالارهای پذیرایی در راستای طرح رتبهبندی در محل اداره کل دامپزشکی قزوین برگزار شد.
علیرضا اکبرشاهی افزود: در این جلسه که با پخش اسلایدها و تصاویر از وضعیت رستورانها، چلوکبابیها و تالارهای پذیرایی همراه بود نسبت به لزوم استمرار طرح پایش واحدهای مذکور تاکید شد.
وی ادامه داد: همچنین در دومین جلسه هماهنگی دامپزشکی قزوین با مدیران رستورانها و تالارهای پذیرایی توضیحات آموزشی در خصوص نحوه صحیح نگهداری و چیدمان فرآوردههای خام دامی به اندازههایی که قابلیت استفاده برای فروش یک وعده غذایی را داشته باشد و نصب لیبل مشخصات بر روی بستهبندیها عنوان شد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین اظهار امیدواری کرد تا با آموزش و افزایش سطح آگاهی مدیران و متصدیان رستورانها، چلوکبابیها و تالارهای پذیرایی به جایگاهی برسیم که تمام واحدهای یاد شده از نظر کیفیت فرآوردههای خام دامی در سطح قابل قبولی از نظر بهداشتی قرار گیرند.
اکبرشاهی ادامه داد: در حاشیه این دوره آموزشی از اداره کل دامپزشکی استان قزوین به دلیل برگزاری کلاسهای آموزشی که موجب بالا رفتن سطح اطلاعات بهداشتی مدیران و متصدیان رستورانها میشود، از سوی اتحادیه چلوکبابیها و تالارهای پذیرایی تقدیر و تشکر به عمل آمد.
انتهای پیام/2667/م30/پو3002