اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

در همدان

104 نفر مشمول صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند

مدیر صندوق بیمه‌ اجتماعی روستائیان و عشایر همدان گفت: در حال حاضر 104 نفر از جمعیت روستایی همدان مشمول صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر هستند.

104 نفر مشمول صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، مهدی سماواتی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت بیمه در زمینه روستایی، عشایری و قشر کشاورزان اظهار داشت: بیمه به معنای تدوین قراردادی بین دو طرف است که یک سازمان بیمه‌گر را مکلف می‌کند تا در قبال حق بیمه‌ پرداختی از سوی افراد، در زمان نیاز از این افراد حمایت کند.

وی با بیان اینکه بیمه در کشورهای توسعه‌یافته الزام بوده و کالای لوکس نیست، گفت: بیمه روستائیان و عشایر در ایران از سال 84 به مرحله اجرا رسید که تنها رویکرد این نوع بیمه نیز زیر پوشش قرار دادن افراد روستایی و عشایری است.

مدیر صندوق بیمه‌ اجتماعی روستائیان و عشایر همدان با بیان اینکه حداقل شرط سنی برای عضویت در این بیمه 18 سال به بالاست به محدودیت سنی این نوع بیمه اشاره کرد و افزود: در زمانی بانوان بالای 50 سال و آقایان بالای 55 سال مجاز به ثبت نام در این بیمه نبودند که این شرط سنی حداکثری در حال حاضر برداشته شده است.

104 نفر از جمعیت روستایی همدان مشمول صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر هستند

وی با بیان اینکه طبق آمار سال 90 در استان همدان یک‌هزار و 80 روستا وجود دارد که شامل 720 هزار نفر جمعیت است، عنوان داشت: طبق قواعد موجود در بیمه اجتماعی روستائیان، عشایر و کشاورزان در استان همدان باید 104 هزار نفر از این جمعیت بیمه شوند.

سماواتی عنوان داشت: از جمعیت روستایی واجد شرایط برای عضویت در بیمه روستائیان استان همدان تا کنون 45 هزار نفر ثبت نام شده‌اند و از مزایای این صندوق نیز بهره گرفته اند.

وی به مزایای صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر همدان اشاره کرد و امکان انتقال سوابق از سایر بیمه‌ها به این صندوق را از جمله مزیت‌های شایان توجه این صندوق دانست.

مدیر صندوق بیمه‌ اجتماعی روستائیان و عشایر همدان گفت: هر ساله به مستمری بازنشستگان این بیمه افزوده شده و مشمولین عیدی نیز دریافت می‌کنند.

وی داشتن سکونت دائم در مکان روستایی و عشایری و حداقل سن 18 سال را از جمله شرایط عضویت اعلام کرد و گفت: کارگزاران این صندوق در روستاها یا دهیاری‌ها هستند و یا اینکه شرکت‌های تولیدی اقدام به کارگزاری این مهم را بر عهده دارند.

سماواتی تقویت قوه اقتصادی روستائیان و توسعه روستایی به شکل سرمایه‌گذاری را از اهداف صندوق بیمه‌ای روستائیان و عشایر دانست و افزود: جلوگیری از مهاجرت روستانشینان و مبارزه با فقر، فساد و تبعیض از دیگر اهداف این صندوق است.

مستمری بازنشستگان بر اساس پرداخت حق بیمه‌ها است

وی با بیان اینکه این صندوق بیمه‌گر دارای هشت کد درآمدی از 90 هزار تومان تا 234 هزار تومان است، اضافه کرد: مستمری بازنشستگان بر اساس پرداخت حق بیمه‌ها است.

مدیر صندوق بیمه‌ اجتماعی روستائیان و عشایر همدان با بیان اینکه در حال حاضر 570 خانوار مستمری‌بگیر در این صندوق در استان همدان وجود دارد، گفت: اختیاری بودن از مشکلات عضویت در این صندوق است زیرا برخی به دلیل ناآگاهی و همچنین عدم فرهنگسازی در این زمینه به این صندوق مراجعه نمی کنند.

وی با بیان اینکه این صندوق به افرادی که دو سکونت روستایی و شهری دارند ارائه خدمت نمی‌کند اظهار امیدواری کرد این موضوع در تفاهمنامه‌های آتی سازمان برطرف شود و این قشر نیز مشمول عضویت در صندوق قرار گیرند.

سماواتی در پایان سخنانش، کبودراهنگ، بهار و ملایر را شهرستان‌های دارای رتبه‌های اول تا سوم میزان جذب به صندوق بیمه‌گر در استان همدان عنوان کرد.

انتهای پیام/89004/خ40/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول